‘Ümmetin sorumluluğu bizim üzerimizde’

Yayınlama: 16.04.2023
36
A+
A-

Seçim çalışmalarının startını veren AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, AK Parti’nin sadece siyasi bir parti değil aynı zamanda bir dava olduğunu belirterek, “Gönül coğrafyamızda bu davanın güçlü olması, bu davanın ayakta kalabilmesi için dua eden milyonlarca insan var. Her birinin sorumluluğu bizlerin üzerinde” dedi.

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından her seçim öncesi geleneksel hale gelen İshakpaşa Türbesi’ni ziyaret etme geleneği devam ediyor. Bu kapsamda 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala AK Parti seçim çalışmalarının startını İshakpaşa Türbesi’nde verdi.

DUA, KÖSEOĞLU’NDAN






İshakpaşa Türbesi önünde gerçekleşen duayı Milletvekili Aday Adayı da olan Naci Köseoğlu öncülüğünde gerçekleştirildi.

AK PARTİ SADECE SİYASİ BİR PARTİ DEĞİL

Yapılan duanın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ayhan Salman, şu ifadeleri kullandı:

“Aslında bizler için bir seçim bitinde diğer seçimin çalışmaları başlıyor. Seçim sürecine girdik. Yaklaşık 30 gün kaldı seçime. Siz teşkilat mensuplarımızın her birine, geçmiş dönemlerde teşkilatlarımızda çalışmış, gayret etmiş arkadaşlarımızın her birinin duasına, çabasına ihtiyacımız var. Bizler sadece siyasi bir parti değiliz. Biz bir dava hareketiyiz. Bizim davamızın sadece Türkiye değil, gönül coğrafyamızda da bu davanın güçlü olması, bu davanın ayakta kalabilmesi için dua eden milyonlarca insan var. Her birinin sorumluluğu bizlerin üzerinde. Bizler bu davada sayın Cumhurbaşkanımızın dava arkadaşlarıyız. Onun mazlum coğrafyaya yapmış olduğu her hayrın içinde bize de hisse düşüyor bununda farkındayız. İnşallah bundan sonraki seçim sürecinde hep beraber çok daha gayretle bu sürecin içerisinde olmanızı bekliyoruz”

PROGRAMLAR YOĞUNLAŞIYOR

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ayhan Salman, İshakpaşa Türbesinde gerçekleşen duanın ardından çevredeki esnafları ziyaret etmeye başladı. Esnaflar ve vatandaşlarla kısa süre sohbetlerde bulunan Ayhan’ın, seçim çalışmalarına az bir süre kara programlarını yoğunlaştıracağını ifade etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş