Üniversite çevresi denetim altında

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çeşitli noktalarda güvenlik uygulamalarını sürdürüyor. Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi çevresinde yapılan huzur uygulamasında birçok işyeri ile araç didik didik arandı.

Yayınlama: 26.03.2018
526
A+
A-

Şehrin farklı noktalarında yaptıkları uygulamalarla huzur ve güvenin tesisini sağlayan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz akşamki uygulamalarını Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi çevresinde gerçekleştirdi.

 

TRAFİK UYGULAMASI






Üniversitesi önünde trafik uygulaması yapan ekipler, şüphelendikleri araçları didik didik aradılar. Araç sürücüleri ve yolcuların GBT sorgulamalarını da yapan ekipler, kurallara uymayan 4 araca çeşitli maddelerden cezai işlem uyguladılar.

 

KAFELER ARANDI

Trafik uygulamasının yanı sıra şüpheli şahıslar üzerinde de çalışma yapan ekipler, Üniversite çevresindeki kafeler ve kıraathanelerdeki şahısların GBT sorgulamalarını da yaptılar.

Yapılan uygulamalarda 132 şahsın GBT sorgulaması yapılırken, trafik uygulamasında 4 araca cezai işlem uygulandı.

 

Şehrin bir çok noktasında olduğu gibi uygulama yapan ekipleri, ilçemize çeşitli illerden gelen üniversite öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla da uygulamalarını sürdürmeye devam edecekleri öğrenildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş