Üretmeye Devam Ediyoruz

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Dünya Sağlık Günü nedeni ile İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enver Ünal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Taban, İnegöl’de sağlık adına bir çok hizmetin vatandaşa kazandırıldığını belirterek, “İnsanımıza olan yatırım ne kadar kaliteli olursa, o kadar da faydalı olur diye düşünüyoruz.Ve sürekli de bunun için üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Yayınlama: 07.04.2018
546
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve bazı parti yöneticileri ile beraber Dünya Sağlık Günü nedeni ile İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enver Ünal’ı makamında ziyaret etti.

 

ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Şehrimizde sağlık ile ilgili yapılan bir çok iş var. Hükümetimiz döneminde özellikle yapılan pek çok hizmet var. Geçmişte uygulama biraz daha farklıydı. Kamu Hastaneler Birliği ve İlçe Hak Sağlığı ve Sağlık Müdürlüğü olarak yürütülüyordu.  Biz de bugün İlçe Sağlık Müdürümüzü ziyaret ederek, bir farkındalığa vesile olmak, yapılanlar hakkında bilgilendirmek ve haberdar etmek amacı ile bu ziyaretleri gerçekleştirmiş oluyoruz. İlçemizde sağlık adına, Aile Sağlık Merkezlerinden tutun da, Diş Hastanemiz, modern olarak dizayn edilen bir Devlet Hastanemiz var. Geçmişte hayalini bile kuramayacağımız bir Devlet Hastanemiz var. Vatandaşlarımızın çok iyi hizmet aldığı bir yapı oluştu. İnsanımıza olan yatırım ne kadar kaliteli olursa, o kadar da faydalı olur diye düşünüyoruz.Ve sürekli de bunun için üretmeye devam ediyoruz”

 

UYGUN BEDELLERLE SAĞLIK HİZMETİ ALINIYOR

Hükümetin sağlık adına ayırdığı bütçenin çok önemli olduğunu ve vatandaşların uygun bedellerle hizmet almasında hükümetin yaptığı yatırımların önem arz ettiğini belirten Başkan Taban, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “2018 Bütçesinde, sağlığa ayrılan payın 37.5 milyar olduğunu görmüştüm. Bunun da çok önemli bir rakam olduğunu düşünüyorum. Vatandaşımız gerçekten çok uygun bedellerle bu hizmetleri kendilerine sağlamış oluyor ama bu da hükümetimizin yapmış olduğu yatırımlar sayesinde gerçekleşiyor. İnşallah bundan sonrası ok daha iyi olur diye umut ediyoruz. Ben bu vesile ile sizlere çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Sağlıklı sıhhatli günler diliyorum”

 

İNEGÖL’DE SAĞLIK ADINA BİR ÇOK GÜZELLİKLER YAPILDI

Enver Ünsan ise, “Sağlık Günü nedeni ile ziyaretlerinizden dolayı çok mutlu olduk, çok teşekkür ederiz. Belediye Başkanımızın da ifade ettiği gibi, ilçemizde sağlık konusunda çok güzel yatırımlarımız oldu. 300 Yataklı devlet hastanemiz var. Bunun yanında KETEM var ki bu çok önemli. Burada kanser taramaları ile ilgili yaptığımız çalışmalar var. İnegöl’de sağlık adına bir çok güzellikler yapıldı ve yapılmaya da devam edecek. Başkanımızın ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduk. Ben tekrar kendisine teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş