UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPARKEN YAKALANDI

İnegöl’e bağlı Kurşunlu Mahallesi’nde ikamet eden ve ceza evinden yeni çıkan şahıs, uyuşturucu ticareti yaparken suçüstü yakalandı.

Yayınlama: 25.04.2020
1.925
A+
A-

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, cezaevinden yeni düzenleme ile tahliye olan ve İnegöl İlçesi Kurşunlu Mahallesinde ikamet eden  U.K. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yapmaya devam ettiği tespit edildi.

 

Şahsın yapılan takibinde Kurşunlu Mahallesi Mezarlık mevkiinde bazı şahıslarla görüşeceğini öğrenilmesi üzerine 25 Nisan 2020 tarihinde yapılan operasyonda U.K., E.A., D.S., A.Ş. ve O.Y. suç üstü yakalandı.






 

Şüphelilerin araçları, üstleri ve ikametlerinde yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 10 adet fişek, 85 gr selvia isimli uyuşturucu madde,25 gr esrar maddesi,150 gr kenevir tohumu, 2 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı ve uyuşturucu ticaretinden elde edilen 1.620 TL ele geçirildi.

 

Şüphelilerden U.K., E.A ve D.S  isimli şahıslar gözaltına alındı. Ayrıca şüphelilerin tamamına Umumi Hıfzısıhha Kanununa Muhalefetten toplamda 15.750 TL idari yaptırım cezası uygulanmıştır.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş