‘Vatandaşın hizmetçisi olmak istiyoruz’

Yayınlama: 14.02.2024
50
A+
A-

Gelecek Partisi İnegöl İlçe Başkanı Sedat Yavuz, saha çalışmalarında kendisine gösterilen teveccüh nedeni ile İnegöl ilçe halkına teşekkür etti. Yavuz, projelerini vatandaşlarla paylaştığını belirterek, “Gençlerin abisi, yaşıtlarımın kardeşi ve büyüklerimin evladı olmaya talibim. Bizler koltukların talibi değil, temsil koltuğunda vatandaşın hizmetçisi olmak istiyoruz” dedi.

2024 Mahalli İdare Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi İnegöl İlçe Başkanı Sedat Yavuz, projelerini vatandaşlara açıklamaya devam ediyor.

GÖSTERİLEN TEVECCÜH BİZLERİ MUTLU EDİYOR






Saha çalışmalarında vatandaşların gösterdiği teveccüh nedeni ile mutlu olduğunu ifade eden Yavuz,

“Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Gelecek Partimizin İnegöl Belediye Başkanı olarak sahaya indik ve çalışmalarımıza başladık. Saha çalışmalarında fark ettik ki partimize ve şahsıma olan teveccüh çok büyük. Rabbim tüm vatandaşlarımızdan razı olsun. Birebir sohbetlerimizde ve ziyaretlerimize gösterilen teveccüh bizleri de mutlu ediyor. Bu vesile ile bir basın açıklaması yapma gereği duydum. Sedat Yavuz olarak, ilçe halkımızın kardeşi, ağabeyi, evladı olmak için aday oldum. Memleketimizin insanı her zaman en iyisine layık. Bu anlamda onların taleplerine yetişebilmek, onların gönlü dokunacak hizmetlerde bulunmak için aday oldum. Delikanlı siyaset yaparak, tamamen hizmet odaklı bir anlayışla aday oldum” dedi.

DAHA İYİ HİZMET VEREBİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İÇİN BU GÖREVE TALİBİZ

İnegöl’de bir değişimin gerçekleşmesi gerektiğini belirten Yavuz, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“İnegöl’de bir değişimin yaşanması artık kaçınılmaz. Tüm kesimlerim tepkili olduğu bir siyasi yapıya karşı artık bir değişim şart. İnsanlarımızın şikâyetçi olduğu konuları baktığımızda, yol ve trafik ön plana çıkıyor. Aynı zamanda insanlarımız cemiyet hayatını benimsemiş bir insanı belediye başkanı olarak görmek istiyor. Bizlerde vatandaşlarımızın öncelikli taleplerine kulak verip, hem hizmet hem de ikili ilişkiler noktasında daha iyi hizmet verebileceğimizi düşündüğümüz için bu göreve talibiz”

İnegöl’de hem sanayi hem de tarım sektöründe etkin ekonomik modeli destekleyeceklerini belirten Yavuz,

“İş dünyası ile yakın temas kurup, hem İnegöl’ün ekonomisine katkı sunmak hem de tanınırlığını daha da arttırmak için bizlerde mücadele edeceğiz. Sadece iş dünyası da değil, bildiğiniz üzere köylerimiz artık boşalmaya başladı. İnsanların köyde yaşamlarını sürdürebilecek tarımsal faaliyetleri arttırarak, hem köylerimizdeki sirkülasyonu arttırmak hem de tarımsal ürünlerimizi sadece yurt içinde değil, uluslararası alanda bilinirliğini arttırarak ekonomiye katkı sunmak için projeler üretmek için göreve talip olduk” dedi.

GENÇLERİMİZE İYİ BİR MESLEĞİN ÖNCESİNDE İYİ BİR İNSAN NASIL OLUNUR NOKTASINDA KATKI SUNMAK İSTİYORUZ

Gençlerin sadece konserlerle değil, ahlaki olarak de desteklenmesi gerektiğini ifade eden Yavuz, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“İnegöl’de uyuşturucu kullanımının hangi noktada olduğunu biliyoruz. Sadece konserlerle değil, aynı zamanda ahlaki değerlerimizi de önde tutarak, gençlerimize iyi bir mesleğin öncesinde iyi bir insan nasıl olunur noktasında katkı sunmak istiyoruz. Onların bilimle iç içe, iffet ve bir duruş sahibi olmaları için mücadele etmek istiyoruz. Açıklamamın başında da ifade ettiğim gibi, ben Sedat Yavuz olarak, gençlerin abisi, yaşıtlarımın kardeşi ve büyüklerimin evladı olmaya talibim. Bizler koltukların talibi değil, temsil koltuğunda vatandaşın hizmetçisi olmak istiyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş