Vatandaşın sesini duyan var mı? Çalışma yapılana kadar, bu konu gündemde kalacak

Alanyurt, Kozluca yoluna doğru büyümeye devam ederken en büyük problemlerden biri de trafik ışıkları olduğunu daha önce gündeme getirmiştik. Gündeme gelen konu ile ilgili herhangi bir çalışmanın yapılmaması, vatandaşları çileden çıkarmaya devam ediyor.

Yayınlama: 08.03.2021
1.182
A+
A-

Her geçen gün nüfusu artarak devam den Alanyurt, Kozluca yoluna doğru büyümeye devam ederken en büyük problemlerden biri de trafik ışıkları oldu. Bölgeyi anayola bağlayan trafik şıklarının kısa süreli yanıp sönmesi, vatandaşları bezdiriyor.

 

İnegöl’ün en büyük eski beldesi şimdilerde yeni mahallesi olarak dikkat çeken Alanyurt, nüfusunu her geçen gün arttırıyor.






 

Sürekli göç alan bölgelerden biri olan Alanyurt, yeni yapılan inşaat alanları ile özellikle Kozluca Yolu’na doğru genişliyor.

 

Bölgenin büyümesi ile birlikte sorunlar da büyümeye devam ediyor. Özellikle Kozluca Bulvarı’ndan Metal Sanayi ışıklarına gelen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturuyor.

 

Trafik ışıklarının kısa süreli yanıp sönmesinden dolayı, özellikle sabah saatlerinde trafik çekilmez hal alıyor.

 

Birçok sürücü bu konuda yetkili kurumlardan bir çözüm beklerken, sabah saatlerinde trafik ışıklarının süresinin uzatılmasını talep ediyor.

 

VATANDAŞIN SESİNİ DUYAN VAR MI?

Öte yandan konunun gündeme gelmesine rağmen henüz bir adımın atılmaması, tepkilere neden oldu. Alanyurt’ta ikamet eden vatandaşların birçoğu, konu ile ilgili mağdur olduğunu ifade ederken, hala bir çalışmanın yapılmaması nedeni ile mağduriyetlerinin devam ettiğini belirtti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş