VİLLA FARESİ TUTUKLANDI

Geçtiğimiz günlerde Kemalpaşa Mahallesi’nde bir villaya giren hırsız, Emniyet ekiplerinin nefes kesen operasyonu ile üzerindeki çalıntı eşyalarla yakalanarak göz altına alınmıştı.Göz altına alınan şahıs mahkemece tutuklandı.

Yayınlama: 03.03.2017
1.527
A+
A-

Geçtiğimiz hafta umreye giden Mustafa Ç.’ye  ait villayı takip etmeye başlayan ve güvenlik görevlisinin boşluğundan faydalanarak eve girip mücevher ve çeşitli eşyalar çalan A.Ö emniyet ekiplerinin başarılı operasyonu ile kıskıvrak yakalanmıştı. Yakalanarak göz altına alınan hırsız, emniyette ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

 

Adliyeye sevk edilen hırsız A.Ö mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.






 

Olay;

Edinilen bilgilere göre bir hafta önce 18 yaşındaki hırsız, Umreye giden Mustafa Ç.’ye  ait villayı takip etmeye başladı.

 

Villanın güvenlik görevlisinin boşluğundan yararlanıp bahçe duvarından atlayarak alt katın camını kıran hırsız, villanın içerisine girerek yatak odasında ki dolaplarda bulunan mücevher,eşya ve araba anahtarını yanına aldı.

 

Aracın kapılarını açan hırsız, villadan çaldığı eşyaları araca yükledi. Eşyaları araca yüklendikten sonra yeniden villaya giren hırsız, evin ışıklarını yaktı. Işıkların yandığını gören komşular, durumu Emniyete bildirdiler.

 

Olay yerine kısa sürede gelen ekipler villanın etrafını sardılar. İçerdeki hırsızı yakalamak için villaya sızan ekipleri gören hırsız, kaçmaya çalıştı. Ekiplerin havaya ateş açması sonucu, hırsız kıskıvrak yakalandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş