Yabancı alım heyetleri, İnegöl’e akın edecek

Yayınlama: 27.12.2023
485
A+
A-

İnegöl Mobilyası’nın yurt dışındaki tanıtımlarına katkı sunan ve 2024 yılı için alım heyetlerini İnegöllü mobilyacılarla buluşturacak olan AGM Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, “İnegöl zaten mobilya alanında dünyada söz sahibi bir şehir. İnegöl’ün katma değerini daha da arttırmak adına alım heyetlerini mobilyacılarımız ile buluşturmak üzere kolları sıvadık. Yaptığımız görüşmeler ve ikili diyaloglar ile Özbekistan, Kazakistan ve Tacikistan’dan alım heyetlerini 25 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında İnegöl’de ağırlayacağız” dedi.

İnegöl mobilyasındaki ihracatın genişleyerek devam etmesi adına çalışmalarını sürdüren AGM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, yaptıkları yeni çalışma ile Özbekistan, Kazakistan ve Tacikistan alım heyetlerini 25 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında İnegöl’de ağırlayacaklarını açıkladı.

EDİNDİĞİMİZ TECRÜBELERİ FARKLI BİR NOKTAYA GETİRDİK






Konuya ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan Meriç, yurt dışında yaptıkları çalışma ile firma olarka farklı bir noktaya geldiklerini belirterek,

“Bildiğini üzere bizler yıllardır İnegöl mobilyasının dış pazardaki payını arttırmak üzere Asya’dan Afrika’ya, Orta Doğu’dan Balkanlara, Orta Asya’ya kadar geniş bir yelpazede çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye de devam ediyoruz. Profesyonel bir şekilde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar neticesinde yıllardır edindiğimiz tecrübeleri farklı bir noktaya getirdik” dedi.

3 ÜLKEDEN ALIM HEYETİ İNEGÖL’E GELECEK

Birçok ülkede mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile bir araya geldiklerini ve bununla beraber alım heyetlerini İnegöl’de ağırlayacaklarını belirten Meriç, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Yurt dışında mobilya sektöründe faaliyet gösteren birçok iş insanı ile bir araya geldik. Onlarla tanıştık ve kimisi ile dost olduk. Artık bu noktada İnegöllü mobilyacılarımızın da faydalanabileceği bir seviyeye geldik. Bu noktada ilk defa firma olarak 3 ülkeden alım heyetlerini İnegöl’e getirmek istedik. İnegöl zaten mobilya alanında dünyada söz sahibi bir şehir. İnegöl’ün katma değerini daha da arttırmak adına alım heyetlerini mobilyacılarımız ile buluşturmak üzere kolları sıvadık. Yaptığımız görüşmeler ve ikili diyaloglar ile Özbekistan, Kazakistan ve Tacikistan’dan alım heyetlerini 25 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında İnegöl’de ağırlayacağız”

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Özbekistan, Kazakistan ve Tacikistan’dan gelecek olan alım heyetlerinin uçak biletlerinden konaklamaya kadar tüm hazırlıklarının yapıldığını belirten Meriç,

“Alım heyetlerinin uçak biletleri ve konaklamaları dâhil olmak üzere her türlü imkânı sağladık. Yapmış olduğumuz bu çalışma aslında sektörel açıdan da bir ilk oldu diyebiliriz. Şuanda hazırlıklarımızın hepsini tamamladık ve misafirlerimizin gelmesini bekliyoruz” dedi.

KUZEY AFRİKA’DAN ALIM HEYETLERİ GELECEK

Önümüzdeki süreçte Kuzey Afrika’dan da birçok alım heyetini İnegöl’e getirmek için çalışmalara başladıklarını belirten Meriç, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Artık net toptancılarla İnegöllü mobilyacılarımızı bir araya getirmek istiyoruz. Bunun için de profesyonel bir şekilde çalıştığımızı zaten söyledim. Artık İnegöl’e bir gömlek daha giydirmek istiyoruz. Asya pazarının ardından Afrika’da da gerçekleştirdiğimiz görüşme dostluklar ile Kuzey Afrika bölgesinden de alım heyetlerini İnegöl’de ağırlamak için çalışmalara başladık. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı. Bu konuda hem mutluyuz hem de gururluyuz”

ORTA DOĞU ALIM HEYETLERİ İÇİN ZEMİN HAZIRLANDI

Meriç, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Ortadoğu alım heyetleri ile de bu görüşmelerin yapılması için zeminimizi hazırladık. Artık alım heyetleri direk İnegöl’e gelecek. Bu noktada bizler üzerimize düşeni inşallah yerine getiriyoruz. Bu noktada inşallah amacımız belirli bir noktaya geldikten sonra alım heyetlerinin her zaman ilk tercihinin İnegöl olmasıdır. İnşallah bunu başarmak için mücadelemize devam edeceğiz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş