YAZ SEZONUNDA 1227 ÇİFT EVLENDi

Her yıl ortalama 500 Bin kişinin evlendiği ülkemizde, 120 Bin kişi ise boşanıyor. 259 Bin nüfusu olan ilçemiz İnegöl’de ise her yıl ortalama bin 200 kişi dünya evine giriyor. 2017 Yılı yaz sezonu düğünlere ev sahipliği yaparken, bu yaz sezonunda toplam bin 227 çiftindünya evine girdiği açıklandı.

Yayınlama: 28.10.2017
608
A+
A-

1227 KİŞİ EVLENDİ

Havaların ısınması ile birlikte, özellikle Nisan ayı içerisinde başlayan düğünler İnegöl’de Eylül ayı itibariyle son buluyor.  5 aylık yaz sezonu süresi içerisinde nikah kıyarak, düğün merasimlerini gerçekleştiren çiftler dünya escort bodrum evine giriyor. İnegöl’de bu yıl Nisan-Eylül ayları içerisinde toplam  1227  kişi dünya evine girdi.

 






NİSAN’DA 192 KİŞİ

Düğün sezonun ilk başladığı aylardan biri olan Nisan ayında ilçemizde 192 kişi dünya evine girdi.

 

MAYIS’TA 190 KİŞİ

Okulların kapanması ve Ramazan ayının içerisinde bulunduğu Mayıs ayında ise 190 kişi evlenerek dünya evine girdi. 

 

HAZİRAN’DA 91 KİŞİ

Ramazan ayının ve Ramazan Bayramı’nın içinde olduğu Haziran ayında ise evlen oranlarında düşüş yaşandı. Haziran ayı içerisinde ilçemizde toplam 91 kişi evlendi.

 

TEMMUZ AYI ŞAMPİYON

Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra olan ve havaların en sıcak olduğu aylardan biri olan Temmuz ayında ise bu yılın rekoru kırıldı.  İnegöl’de en çok evlenme ayını olduğu ay 308 evlenme merasimi ile Temmuz ayı oldu.

 

AĞUTOS’TA 226 KİŞİ

Ağustos ayında ise İnegöl’de toplam 226 kişi dünya evine girdi

 

EYLÜL’DE 220 KİŞİ

Yaz sezonun bitmesine doğru evlenme sayılarında da düşüş yaşandı. Eylül ayı içerisinde toplam 220 kişi evlendi.

 

Bu yıl Mayıs ve Haziran ayların Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı’nın denk gelmesi nedeniyle, hava şartlarının en iyi olduğu Temmuz ayında evlilik oranlarında yükselme yaşandı. Temmuz ayı dünya evine girecek çiftlerin bu sene en çok tercih ettiği aylardan biri oldu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş