YENi BELEDiYE BiNASINDA SüREÇ SONA DOĞRU YAKLAŞTI

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yeni belediye binasında çalışmaların durması ve devamındaki süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başktan taban, sürecin sonuna yaklaşıldığını ifade ederek, ” Bu konu sona doğru yaklaştı. Burada vatandaşımızın bir kaybı olmadan, kurumumuzun bir kaybı olmadan, böyle bir sorumluluk oluşturmadan, bu sürecin lehimize sonuçlanacak şekilde bitirilmesini bekliyoruz” dedi.

Yayınlama: 24.06.2019
572
A+
A-

Katıldığı bir programın ardından, gazetecilerin sorularına cevap veren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ‘Yeni belediye binası’ süreci ile ilgili bilgi verdi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Taban, “Bu konu sona doğru yaklaştı. Konular açıkçası hani bir özel sektör mantığı ile ilerlediği için kamuda belirli gerçekleşmeleri görmeden, resmi anlamda sonucu görmeden hareket etmek her iki tarafa da belirli sorumluluklar yüklüyor. Bu noktada biz de arada hem yüklenecek firma ile hem de beraberinde bakanlık nezdin bu sürecin tam manası ile tamamlamak üzereyiz. İnşallah hedefimiz yarım kaldığı yerden süreci tamamlamak. Buradaki problem sadece aradaki yüklenicinin yarım kalan bir işi var. Bu işin mahkemeye tecelli etmeden hızlı bir şekilde çözülmesini ben arzu ediyorum. Bu yönde biraz daha gayret sarf ediyoruz. Tabi ki böyle bir sonuç doğacaksa, ona katlanmamız gerekirse ona da katlanırız problem yok ama burada vatandaşımızın bir kaybı olmadan, kurumumuzun bir kaybı olmadan, böyle bir sorumluluk oluşturmadan, bu sürecin lehimize sonuçlanacak şekilde bitirilmesini bekliyoruz. Az bir süre kaldığını düşünüyorum. İnşallah neticelendiğinde sizlerin aracılığı ile kamuoyunu yeniden bilgilendiririz” ifadelerini kullandı.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş