Yeni muhtardan ilk açıklama; ‘Çitli’yi yurt çapında duyurmak istiyoruz’

Yayınlama: 08.04.2024
135
A+
A-

2024 Mahalli İdare Seçimlerinde en yakın rakibinin iki kat oyunu alarak Çitli Mahallesi Muhtar seçilen Mehmet Öztürk, açıklamalarda bulundu. Mahalle sakinlerine şükranlarını ileten Öztürk, Çitli için birçok konuda projeler üretmeye devam edeceğini belirtti.

2024 Mahalli İdare Seçimlerinde Çitli Mahallesi Muhtarı olan Mehmet Öztürk, yeni döneme dair açıklamalarda bulundu. Muhtar Öztürk, bir çok projeyi hayata geçireceklerini belirterek, önemi çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti.

Konuya ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulunan Öztürk, şu ifadeleri kullandı:






“2024 Mahalli İdare Seçimlerinde en yakın rakibimin iki katı oy alarak muhtar seçilmemin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu destek ve güveni bana gösterdiğiniz için sizlere en kalbi teşekkürlerimi sunmak isterim.

Bu zafer, sadece benim şahsımın değil, hepimizin başarısıdır. Bu seçim sürecinde gösterdiğiniz yoğun ilgi, katılım ve desteğiniz olmasaydı, bu sonuca ulaşmak mümkün olmazdı. Her birinizin desteği, benim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu ve bu göreve layık olmak adına daha da çalışmamı sağladı.

Öncelikle, bu başarıda en büyük pay sahibi olan siz değerli hemşehrilerime teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin güveni ve desteği olmadan, bu göreve layık görülmem mümkün olmazdı. Bu görevi layıkıyla yerine getirerek, sizlerin beklentilerini karşılamak için var gücümle çalışacağımı bilmenizi isterim.

Bu süreçte en yakın rakibimin oy sayısının iki katını almak, benim için büyük bir sorumluluk doğuruyor. Bu sorumluluğun bilincinde olarak, mahallemizin her alanında daha fazla hizmet üretmek ve yaşam kalitesini artırmak için çalışacağım. Mahallemizin ihtiyaçlarını dinleyecek, sorunları çözmek adına elimden gelen her şeyi yapacağım.

Bu göreve layık görülmemde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu güveni boşa çıkarmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için birlikte çalışacağız ve hep birlikte daha güzel günler göreceğiz”

Çitlide özellikle sosyal anlamda çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Öztürk, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Genel anlamda bizlerin sosyal ve birlik beraberlik içerisinde etkinliklerimiz oluyor. Artık bu etkinliklerin yurt çapında duyulması için elimizden geleni yapacağız. Gerçekten bu konuda özel çalışmalarımız var. Görüştüğümüz gazeteci kardeşlerimiz var. Bunları başarabilirsek, çok çok önemli bir iş başarmış olacağız”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş