Yenice’ye 3 diplomalı muhtar adayı; Tufan Yüzer

Yayınlama: 19.02.2024
1.075
A+
A-

İnegöl’de çeşitli STK’lar aracılığı ile İnegöl’de yıllardır vatandaşlara hizmet etmek gayesi ile gönüllü olduğunu belirten Tufan Yüzer, Yenice Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını açıkladı. ‘3 diplomalı muhtar adayı’ olarak anılan Yüzer, 3 ayrı üniversite bölümlerden mezun olması dikkat çekiyor.

İnegöl’de 10 yıla yakın süredir çeşitli yardım STK’larında görev alan Tufan Yüzer, Yenice Mahallesi için muhtar adaylığını açıkladı.

Yüzer, Halkla İlişkiler, Hukuk, Siyaset Bilimi Kamu Yönetimi gibi üniversite bölümlerini tamamlamasından dolayı, ‘3 diplomalı muhtar adayı’ olarak anılmaya başladı.






Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan, 10 yılı aşkın süredir sivil toplum kuruluşları aracılığıyla İnegöl’ün değerli vatandaşlarına hizmet etmekten onur duyduğunu belirtti. Yüzer, 2024 yerel seçimlerinde mahallenin merkezi ve köklü yapısına vurgu yaparak muhtar adaylığını açıkladı.

Yüzer, muhtarlığın sadece evrak ve kayıt işleriyle sınırlı kalmadığını, aynı zamanda sosyal yardımlaşma, dayanışma ve mahalle bütünlüğünün sağlanmasında önemli bir rol oynadığını dile getirdi. Mahalle sakinlerinin taleplerini karşılamak ve sorunları çözmek için kurumların aracı olduğunu vurgulayan Yüzer, birebir ilgilenerek mahallede yapılması gerekenleri değerlendirecek bir komisyon oluşturacaklarını belirtti.

Yüzer, değişimin mahalle sakinlerinin desteğiyle gerçekleşeceğini ve seçimlerin ülke ve ilçe için hayırlar getirmesini temenni etti. Yenice Mahallesi sakinlerinden destek beklediğini ifade eden Yüzer, çıktığı bu yolda mahalle sakinlerinin yanında olacağını vurguladı.

Projelerini sıralayan Yüzer, şu ifadeleri kullandı:

ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

“Yol, kaldırım, aydınlatma gibi altyapı projeleri ile mahallenin yaşam kalitesini artırıp, ayrıca yeşil alanların ve parkların düzenlenmesiyle çevre dostu projeler sunacağız”

SOSYAL HİZMETLER

“Mahalledeki yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destek programları oluşturarak, gıda yardımları, sağlık taramaları, sosyal etkinlikler gibi projelerle mahallede dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendireceğiz”

EĞİTİM VE GENÇLİK PROJELERİ

“Mahalledeki gençlerin eğitimine ve geleceklerine yönelik destek programları düzenlemeyi düşünüyoruz. Okul öncesi eğitim programları, kurslar, sportif etkinlikler gibi projelerle gençlerin gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz”

TRAFİK VE ULAŞIM PROJELERİ

“Trafik sorunlarına çözüm getirecek düzenlemeler, yaya geçitleri, trafik levhaları, toplu taşıma olanaklarının artırılması gibi projelerle güvenli ve düzenli ulaşımı sağlamaya çalışacağız. Ayrıca bölgemizde bazı noktalarda yaşanan halk otobüsü sıkıntılarını da gündeme getirerek, ilgili kuruluşların değerli başkanları ile bu sorunların da önüne geçmek istiyoruz.

EKONOMİK KALKINMA PROJELERİ

“İşsizlikle mücadele, yerel esnafın desteklenmesi gibi ekonomik projelerle mahalledeki hem birlik beraberliği hem de çevremizdeki işyerlerinin kalkınmasına katkı sunmak istiyoruz”

SANAYİ VE MERKEZİN SINIRI

“Bildiğiniz gibi mahallemizin bir tarafı çarşı merkezi, diğer tarafı ise sanayi bölgesi. Bu nedenle bir geçiş noktası olarak dikkat çekiyor. Bu nedenle sanayi giriş çıkışlarında ve çarşı giriş çıkışlarında vatandaşların trafikte rahat bir şekilde seyredeceği, yayaların daha güvenli olabileceği birkaç projemiz daha var. Onları da gündeme getireceğiz inşallah”

KOMİSYON İLE İŞİ SIKI TUTACAĞIZ

Yüzer, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı:

“Mahallemizde bir komisyon kuracağız. Bu komisyon ile mahallemizin tamamına yayılarak, gencinden yaşlısına tüm kesimlere ulaşıp, istek ve taleplerini toplayacağız. Yani çok güzel henüz açıklamak istemediğim bir dizi projemiz var. Allah nasip eder de eğer seçimleri kazanırsak, bu projeleri hayata geçireceğiz inşallah”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş