Yeniden Refah Partisi vatandaşlarla iç içe

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kırsal mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşın dertlerini ve sorunlarını dinledi.

Yayınlama: 15.11.2021
360
A+
A-

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Yönetimi, sadece şehir merkezinde değil, kırsal mahallelerde de vatandaşlar bir araya geliyor.

 

Vatandaşlarla buluşan Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Yönetimi, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümler için çalışıyor.






 

VATANDAŞIMIZ BİZE DERDİNİ ANLATSIN

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, şu ifadeleri kullandı:

 

“Ziyaretlerimiz esnasında merhum hocamız, Milli Görüş Hareketimizin lideri Erbakan hocamıza olan özlemi vatandaşlarımız bizlere aktarıyor. Bizler hocamızın öğrettiği milli şuur ve siyasi anlayışla çalışmalarımızı hizmetlerimizi sürdüreceğiz. İnegöllü vatandaşlarımız her ne sıkıntısı derdi olursa bize ulaşsınlar. Biz Yeniden Refah Partisi üyesi ve Milli Görüş neferleri olarak Halka Hizmet Hakka Hizmettir anlayışıyla herkesin derdine derman olmak için mücadele edeceğiz.”

 

PARTİMİZE TEVECCÜH VAR

“Yine bunun yanında bizleri sevindiren başka husus ise, özellikle genç kardeşlerimizin partimize olan teveccühü oldu. Gittiğimiz yerlerde partimize üye olmak isteyen kardeşlerimizi ve ağabeylerimizi de kayıt ederek Yeniden Refah ailesinin bir ferdi yapıyoruz. Saha çalışmalarımızı bu şekilde sürdüreceğiz. Herkese hayırlı ve sağlık günler diliyorum”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş