YERLER FARKLI GöRüNTü AYNI

İlçemizde bir çok mahallede parklarda ve dolmuş duraklarında çekirdek çöplerinin meydana gelmesi, ‘İsyan’ ettiriyor. Yerler farklı olsa da, görüntünün değişmemesi vatandaşlar tarafından da tepki ile karşılanıyor.

Yayınlama: 03.07.2019
518
A+
A-

İlçemizde merkez mahalleler ile birlikte beldeden mahalleye dönen yerlerde özellikle parklar ve dolmuş duraklarının gelişi güzel kullanılması, duyarlı vatandaşları, ‘İsyan’ ettiriyor.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş, “Burası Alanyurt Yeni Mahalle Uludağ Caddesi. Bu cadde üzerinde sadece bir tane dolmuş durağı var. Dolmuş durağının halini görüyorsunuz. İnegöl merkezde de böyle. İnsanlar gelip burada dolmuş beklemiyor sanki. Çekirdekleri yiyip yiyip atıyorlar. Görüntülere bakar mısınız, yani bir insan nasıl böyle bırakabilir burayı?” dedi.






 

ŞEHİR MERKEZİNDE DE AYNI GÖRÜNTÜLER

Yerler farklı olsa da aynı görüntüler İnegöl’de sürekli tekrarlanıyor. Geçtiğimiz günlerde de Kuğulu Park’ta oturma banklarının bulunduğu alanlarda duyarsız vatandaşların neden olduğu görüntüler, ilçe basınına da yansımıştı.

 

Kuğulu Park’ta görüntüleri çekerek sosyal medya paylaşan bir vatandaş ise, “Bunu yapana nasıl insan diyelim? Bir parkın görüntüsüne bakın bir de atılan çöplere bakın. Şehrimizdeki parkları insan gibi kullanmayanlara cezai işlem uygulansın” demişti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş