Yıkım çalışmaları tamamlanan eski hükümet binası alanı gün yüzüne çıktı ‘Bu alanda güzel şeyler olacak’

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Geçtiğimiz aylarda yıkım çalışmaları başlanan eski hükümet konağındaki çalışmaların tamamlanması ile birlikte ortaya çıkan devasa alanın fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Taban, “Bu alanda güzel şeyler olacak” dedi.

Yayınlama: 24.12.2021
394
A+
A-

Depreme dayanıklı olmaması nedeni ile 34 yıllık hizmet akdini tamamladıktan sonra yıkılmasına karar verilen hükümet konağı için yıkım çalışmalar geçtiğimiz aylarda başlamıştı. Gelinen süreçte yıkım çalışmaları tamamlanırken, eskiden binanın bulunduğu devasa alan da gün yüzüne çıktı.

 

Bölgede yapılacak olan yeşil alan ile ilgili her fırsatta güzel çalışmaların gerçekleştirileceğini belirten Başkan Taban, bölgenin fotoğraflarını takipçileri ile paylaşarak, ‘Bu alanda güzel şeyler olacak’ ifadelerini kullandı.






 

Konuya ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Taban, şu ifadeleri kullandı:

 

“Yıkımın ilk başladığı günden bugüne her zaman söylemiş olduğumuz bir şey vardı; ‘Bu alanda güzel şeyler olacak’ diye. Çalışmalarımız bir bir tamamlanmaya devam ediyor. İnegöl’ün tam ortası diye tabir edebileceğimiz bir alan, yeşil alan olarak İnegöllülerin hizmetine sunacağız inşallah”

 

Kaymakamlık lojmanı ve Sedir Kafe’nin bulunduğu bölgelerin de yıkımının gerçekleşmesi ile İnegöl’ün yeni bir çekim merkezi olacağını belirten Başkan Taban, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Daha önce çevrede yapılacak olan farklı yıkımlarla ilgili de bilgiler vermiştik. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından İnegöl’ün yeni bir çekim merkezi olacak. Şehrin ortasında devasa bir yeşil alandan bahsediyoruz. Farklı görüşler elbette olabilir. Bizler her görüşe saygılıyız. Saygı çerçevesinde bizlere gelen her fikre de önem veriyoruz. Genel anlamda vatandaşlarımızın bu proje hakkında olumlu tepkiler aldık. İnşallah tamamlandığı zaman eminim herkesin beğeneceği bir alan olacak”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş