Yoğun bakım tıklım tıklım

İnegöl’de koronavirüs etkisini sürdürmeye devam ediyor. İnegöl Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesindeki boş yer kalmazken, boşalan hasta yataklarına yeni hastalar yatıyor. 10. Pandemi servisinin de açıldığı hastanede, yoğun bakıma 5 yatak daha almak için planları yapılıyor.

Yayınlama: 09.11.2020
1.548
A+
A-

İnegöl’de alınan tedbirlere rağmen koronavirüs etkisini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 10. Pandemi servisi de hizmete açılırken, yoğun bakımda yer olmaması nedeni ile 5 yatak ilavesi yapılması gündeme geldi.

 

10. PANDEMİ SERVİSİ AÇILMIŞTI






Yeni ti koronavirüs Kovid-19 nedeni ile İnegöl Devlet Hastanesi’nde pandemi servisi sayısı 10’a yükseltilmişti. Geçtiğimiz hafta yaptığımız bu haberin ardından hastaneden yeni bilgiler geldi.

 

YOĞUN BAKIM TIKLIM TIKLIM

Yoğun bakımda virüs nedeni ile boş yer bulunmazken, hayatını kaybeden veya taburcu olan hastaların yerine hemen yeni hastalar yoğun bakıma alınıyor. Boş kalmayan hasta yatakları ve yoğun bakım tedavisine ihtiyacı olan hastaların bulunması nedeni ile yoğun bakımına 5 yeni yatak ilave yapılması da gündeme geldi.

 

HASTANE ÖNÜ ANA BABA GÜNÜ

Öte yandan İnegöl’de birçok vatandaş test olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde havanında etkisi ile test sayılarında küçük bir düşüklük olsa da vatandaşlar yine hastane bahçesini doldurmaya başladı.

 

KARANTİNA DELİNİYOR

Öte yandan karantinada olması gereken vatandaşların karantinayı delerek sokağa çıkması geçtiğimiz günlerde haberlere yansımıştı. Aradan geçen zaman içinde yine karantinayı delen vatandaş sayısının yüksek olması, vatandaşların da tepkisine neden oldu. Birçok vatandaş, karantinada olması gereken tanıdığı kişileri sokaklarda görünce, Emniyet Ekiplerine ihbarda bulunmaya devam ediyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş