YRP’den İnegöllü gençlere çağrı

Yeniden Refah Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Cayıklı, İnegöllü gençlere çağrıda bulunarak, “Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyayı kuralım diyoruz. Bu doğrultuda hizmet etmek için de İnegöl gençlerini Yeniden Refah Partisi Gençlik Kollarında çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

Yayınlama: 09.12.2021
303
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Gençlik kollarında görev almak isteyen tüm İnegöllü gençliğini partiye davet eden Yeniden Refah Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Cayıklı, uyuşturucu ve alkol kullanımına da dikkat çekti.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cayıklı, şu ifadeleri kullandı:






 

“İlçe başkanımız İlhan Baykan’ın 2 aralık tarihinde yapmış olduğu basın açıklamasında da belirtmiş olduğu gibi, toplumumuz ve özellikle gençlerimiz maneviyattan uzaklaşmanın ve üzerimizde uygulamaya konulan batıl sistemler yüzünden artan alkol ve uyuşturucu madde bağımlılığı ile içinden çıkılmaz bir bataklığa sürüklenmektedir. Gerek ilçemizde gerek Bursa’da gerekse de ülkemizin her bir mevkisinde maalesef bu manzaraları görmekteyiz. Her gün haber bültenlerinde yada internet medyasında uyuşturucu illeti için anne-babasını öldürenler, kardeşini, eşini, evladını katledenler, henüz kundaktaki bebeklerini dövmeye hatta öldürmeye çalışanlar karşımıza çıkmaktadır. Bütün bu olumsuzluklar ahlak ve maneviyattan yoksun olarak yetişen neslin sonucudur.  Avrupa’nın toplamından daha fazla bir genç nufusa sahip olan ülkemiz eğer bu potansiyele sahip çıkmaz ise geleceğimiz tehlike altında demektir.”

 

İNEGÖL GENÇLİĞİNE ÇAĞRI

“Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları olarak,  buyurun hep beraber gelecek nesillerimizi kurtaralım, ülkemizi ve ülkemizin öncülüğünde tüm İslam âlemini hatta tüm insanlığı batının ve emperyalizmin zulmünden, bağımlılığından kurtaralım. Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyayı kuralım diyoruz. Bu doğrultuda hizmet etmek için de İnegöl gençlerini Yeniden Refah Partisi Gençlik Kollarında çalışmaya davet ediyoruz.”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş