ZiRAAT ODASI’NDAN iFTAR PROGRAMI

Her yıl geleneksel olarak iftar programları düzenleyen İnegöl Ziraat Odası, bu yılı da boş geçmedi. Ziraat Odası yöneticileri, geçtiğimiz Cuma akşamı iftar programı düzenledi.

Yayınlama: 19.06.2017
483
A+
A-

 

Ziraat Odasının geleneksek olarak düzenlediği iftar programı,  Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, bazı mahalle muhtarları, oda ve dernek başkanlarıyla Ziraat Odası üyelerinin katılımı ile bu yıl Hotel Park’ta gerçekleştirildi.

 






İftar programında açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “Ramazan ayı hepimizin bildiği gibi birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, paylaşmanın en yüksek olduğu bir ay. Gönül ister ki Müslüman olarak hepimiz bu güzelliği 12 aya yayabilsek ve yaşayabilsek. Dünyanın birçok coğrafyasında sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerimizde aynı bizler gibi bu şekilde rahat rahat oruçlarını açabilseler. İnşallah Allah onlara da böyle güzel günler nasip eder. İftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise, “Mübarek Ramazanı hep beraber eda ediyoruz. Ve bir hafta gibi kısa bir süre kaldı. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin. Haftaya da Kadir Gecemiz var. Ben şimdiden Kadir Gecenizi de, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş