Alanyurt Spor’dan protokol ziyaretleri

Yayınlama: 03.09.2024
29
A+
A-

İnegöl’ün Süper Amatör Lig temsilcilerinden Alanyurt Spor’da Başkanı İlhan Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı İlhan Çiftçi, “Pozitif birtakım olarak bir Bölgesel Amatör Lig için mücadele edeceğiz” dedi.

Alanyurt Spor Başkanı İlhan Çiftçi ve yönetim kurulu, protokol ziyaretleri kapsamında Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, Emniyet Müdürü Okan Şen ve İnegölspor Başkanı Abdurrahman Maksutlar’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı İlhan Çiftçi, şu ifadeleri kullandı:






“Bildiğiniz üzere bir kongre süreci yaşadık ve arkadaşlarımızın da teveccühü ile seçildi. Kongre sürecinin ardından yönetim kadromuz ile birlikte görevlendirmeleri gerçekleştirdik ve akabinde de protokol ziyaretlerine başladık. Bu konuda bizlere kapılarını açarak samimi bir sohbet sunan büyüklerimize teşekkür ediyoruz”

Konuşmalarını sürdüren Çiftçi, hedeflerinin her zaman bir üst lig olduğunu ifade ederek,

“Pozitif birtakım olarak bir Bölgesel Amatör Lig için mücadele edeceğiz. Tabi lig uzun bir maraton. Bizim niyetimiz ise üst lig. Bu konuda da gerekli çalışmaları yapıyoruz. Kadromuzu şekillendireceğiz. İnegöl kaynaklı bir takım oluşturmak istiyoruz. Eğer bir üst lige çıkarsak dahi bu niyetimizden de vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Kulüp Sorumlusu Mustafa Güneş, şu ifadeleri kullandı:

“Uzun yıllar futbolun içinde bulunmuş bir yönetim kadromuz var. Bu nedenle futbol olarak çok tecrübeli bir yönetime sahibiz. Bunun da sahaya yansımaları olacağını düşünüyorum. İnşallah yeni sezonda elimizden geleni yaparak Bölgesel Amatör Lig hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Tabi başkanımızın da dediği gibi lig uzun bir maraton. Ne olacağını kestirmek güç ama bizim hedefimiz belli”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş