İnegölspor’da kongre kararı

Yayınlama: 11.12.2023
127
A+
A-

İnegölspor Başkanı Osman Sevim, Isparta galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İnegölspor’un hayata geçirdiği destek kampanyalarına İnegöl dinamiklerinin destek vermediğini belirten Osman Sevim, kongre kararı aldıklarını ifade etti.

Konuya ilişkin kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Sevim, şu ifadeleri kullandı:

“Çok değerli İnegölspor camiamız, gecesini gündüzüne katarak sevdalanan vefakâr taraftarımız, sezon başında tüm İnegölspor camiasının büyük bir heyecanla kenetlendiğine hep birlikte şahit olduk. Sezona kötü başladık evet kabul ediyoruz. Sonra yapmış olduğumuz hamleler ile teknik heyetle yollarımızı ayırıp, Sportif Direktör Tuncay Koçin’i getirdikten sonra değerli hocamız Bahattin Güneş ile anlaşarak iyi bir serüven yakaladık. Ancak sakatlıklar ve cezalar belimizi büktü. Bundan sonraki sürecin başarılı geçeceği konusunda şüphemiz yok. Fakat gerçeklerle yüz yüze kaldığımızda, değerli yönetimimizin azimli çalışmaları sonucunda 40 milyon TL gibi bir rakam kulübümüze sağlamamıza rağmen, ülkemizde yaşanan ekonomik problemlerin bizlere de yansıdığını belirtmek isterim. Tabi bu durumları çözmek adına isim sponsorluğu, İnegölspor gecesi, Altıntop projelerinin yapmış olduğumuz toplantıda dile getirmemize rağmen olumsuz sonuçlanmıştır”






“Bugün itibariyle baktığımızda sezon başındaki taraftarlarımızdaki heyecanın İnegöl’ün dinamiklerinde olmadığını hayretle izliyoruz. İnegölspor maalesef ki geçmiş dönemlerde de olduğu gibi malzeme ediliyor. Bir karar vermemiz lazım. Gerçekten camia olmak istiyorsak, ekonomik olarak takımımızın yanında olmamız gerekiyor. Bizlerde İnegölspor’umuzun laik olduğu yere, geleceğine güvenimiz sonsuz ancak yönetim kurulumuzun katkı sağladığı paydanın yüzde ellisi kadar olan bir dilimi, yani rakam vermek gerekirse 20 milyon TL gibi bir rakamı sizler gerçekleştiremiyorsanız bizlerden büyük değilsiniz. Herkes kendi menfaatleri için kullanıyor. Sizlerden bir ricamız var; eğer ki sizler İnegölspor’umuzu seviyorsanız lütfen bizim yaptıklarımızın yarısını sizler yapamıyorsanız, İnegölspor’u alkışlamaktan vazgeçin. Herkes sizlerin düşüncelerini bilsin. İnegölspor bundan sonraki yoluna nasıl devam etmek istiyorsa, bizi bırakın kendi doğru ve gerçeklerimizle net bir şekilde ilerleyelim. Biz bu dakika itibarı ile İnegölspor’umuzun menfaati doğrultusunda, güçlendirilmiş bir yönetim kurulu olarak kongre kararı almış bulunmaktayız. Bizim yönetimimizde yer alacak, İnegölspor sevdalılarını yönetim kurulumuza davet ediyoruz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. İnegölspor’umuz bugüne kadar düşmüş olduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı, sürekli olarak teknik heyeti futbolculara tasviye etmiştir. Kendi yönetimlerine asla ve asla tasfiye etmemiştir. Biz delikanlı bir yönetim olarak, İnegölspor’umuza maddi kazanç sağlamak için fedakarlık yapmaya hazırız. Tüm İnegölspor’umuzu, taraftarlarımızı, eski başkanlarımızı ve yöneticilerimizi sahip çıkmaya davet ediyoruz. Rabbim hakkımızda hayırlısı nasip eylesin”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş