O SENE BU SENE

İnegölspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü İsmail Ertekin, geçtiğimiz gün düzenlenen imza töreninde kendisini İnegölsporlu yapan imzayı attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Ertekin, İnegöl dinamiklerinin takıma destek olması gerektiğini ifade ederek, “O sene bu sene” derdi.

Yayınlama: 06.06.2018
1.355
A+
A-

İnegölspor teknik kadroya geçtiğimiz gün imayı attırdı. Teknik Direktör İsmail Ertekin, Yardımcı Antrenör Sinan Korkmaz, Sebahattin Yenilmez ve Kaleci Antrenörü Hakan Gökkaya, kendilerini İnegölsporlu yapan imzayı attı.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK






İmza töreninde açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Biz bu sene İnegölspor’u şampiyon yapmak için iyi bir hoca ile anlaşma kararı aldık. İsmail hocamız Bursa2nın yakından tanıdığı şampiyonluklar görmüş bir hocamız. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizi hiç üzmeden bir sözümüz ile İnelspor’da çalışmayı kabul etti.  Ekibi ile beraber o da bizlere güvendi. Bu sene sloganımız; ‘İnegöl şampiyonluk istiyor’… Burada tabi önemli konu sadece bizler değiliz. Basın mensupları, taraftarlarımız, İnegöl’ün dinamikleri, STK’lar, Belediye Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kaymakamımız dahil olmak üzere birlik zamanı. Lig sonu ne olur bilemem ama bizim hedefimiz şampiyonluk ve bu nedenle de farklı bir şey düşünmüyoruz. Bu nedenle de İsmail hocayı tercih ettik. Ben şimdiden kendilerine iyi çalışmalar diliyorum. İnegöl için hayırlı olsun diyorum. Hepinizden sonsuz destek bekliyoruz. İnilişler çıkışlar illa olacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

EN UFAK DETAYLAR BİLE ŞAMPİYONLUKTA ÇOK ÖNEMLİ

Teknik Direktör İsmail Ertekin ise, “Başkanımız güzel konuştu. Eğer şampiyonluk istiyorsak birlik olmak zorundayız. İnegöl’ün tüm dinamikleri birlikte olmak zorunda. Taraftarından Belediye Başkanına, Büyükşehir Belediye Başkanından kulüpte çimlere bakan arkadaşa kadar hepimizin birlikte olması gerekiyor. En ufak detaylar bile şampiyonlukta çok önemli. Basın size destek veriyorsa, arkanızda taraftar varsa şampiyon olabilirsiniz. Diğer türlü istediğiniz kadar oyuncu alın, iyi çalıştıramıyorsanız, iyi sahanız yoksa nereye kadar? İstediğiniz kadar iyi oyuncularınız olsun, isi çalışsınlar, taraftar arkanızda değilse engeller olacaktır. İnegöl şampiyonluk istiyorsa, tüm İnegöl birlikte olmak zorunda”

 

İSMAİL ERTEKİN İSMİ HEYECANLANDIRIYOR

“İsmail Ertekin ismi İnegöl’de anıldığında, heyecanlanıyor insanlar. Bu çok doğal, anormal değil. Antrenörlük yaşantımda başarılar ve şampiyonluklar var. İnsanlarda diyor ki şampiyon bir hoca geliyorsa, şampiyonluğa oynuyoruz demektir. Bu İnegöl’deki futbol kamuoyunu inanılmaz derecede bir beklentiye soktu. Onun içinde benim işim zorlaştı. Çünkü en ufak puan kaybında sorunlar çıkacak. Onun için bu tür problemlerin çıkmaması için, puan kaybetme lüksümüz yok. Bunun için de basın ve yönetim olarak mutlaka yanımızda olma lüksünüz olmak zorunda”

 

O SENE BU SENE

“Şampiyonluk birlikte olursak oluyor. Tüm İnegöl’den bugün tek beklentim var; birlikte maddi ve manevi bu kutlu kulübe destekte bulunulsun. Yıllardır üst lige çıkamadık. İnşallah o sene bu senedir diye düşünüyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş