ALANYURTSPOR FARKLI KAZANDI

Bursa 1.Amatör küme 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Alanyurtspor ilk maçı kendi saha ve seyircisi önünde Gemlik Çotanakspor’u 5-1 gibi farklı skorla yenerek ilk maçında sahadan galibiyetle ayrıldı.

Yayınlama: 12.10.2017
767
A+
A-

Maçın ardından  açıklamalarda bulunan Alanyurtspor Teknik Direktörü Yalçın Yeşil  “Öncelikle yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah her takım hedeflediği gönlündeki yerde sezonu bitirir. Pazar günü oynadığımız Gemlik Çotanakspor müsabakası ligin ilk maçı olması itibari ile zorlu geçti. Son hafta yaptığımız transferlerle müsabakaya çıktık. Hazır olmayan sporcularımızın olmasına rağmen 1-0 geriye düştüğümüz maçı lehimize çevirmeyi bildik” dedi.

 

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM






Yeşil konuşmasını şöyle sürdürdü, “Ligin başlamasına 1 hafta kala göreve başlamam handikap olmasına rağmen, takıma yaptığımız transferler bir nebze olsun kalitemizi arttırdı. Bu transferlerde emeği geçen başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Çotanakspor maçının ikinci yarısında performansımız gayet iyiydi. Bu performansımızı yükselterek önümüzde oynayacağımız Barbarosspor maçını kazanmak istiyoruz. Bizim için hedef önümüzdeki maçları kazanmak. Bu galibiyetler bizi nereye götürür yaşayıp göreceğiz. Maçtaki mücadele ve oyun beni ilerisi için ümitlendirdi. Sahada mücadele eden ve bizleri Tribünde destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş