Alanyurtspor kaleyi sağlama aldı

Geçtiğimiz sezon Yenicespor’un kalesini koruyan Onur Şen, Alanyurtspor’a transfer oldu.

Yayınlama: 05.07.2018
877
A+
A-

Alanyurtspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Mustafa Erdem kısa bir açıklamada bulunarak, “Bu sene mücadele edeceğimiz 1. Amatör kümede başarılı bir sezon geçirip şampiyon olmak istiyoruz. Antrenörümüzü belirledikten sonra, hocamızın raporu doğrultusunda transferlere ivedilikle başladık. İlk transferimizi kaleye yaptık. Kalemizi sağalama almış bulunuyoruz. İleriki günlerde yaptığımız transferleri basınla paylaşacağız. Onur ve camiamız için transfer hayırlı olsun” dedi.

 

İmza sonrasında son derece mutlu olduğunu ifade eden kaleci Onur Şen, “Ben Alanyurtspor’da olmaktan son derece mutluyum. İnşallah güzel bir sezon daha geçireceğiz. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Yeni sezonda takımımızı hedefe ulaştırmak için mücadele edeceğiz” dedi. 






 

1989 doğumlu, 29 yaşındaki tecrübeli kaleci Onur Şen futbola 12 yaşında İnegölspor altyapısında başladı. Altı Sezon İnegölspor formasını giydi. Daha sonra sırasıyla İnegöl Kafkasspor, Cmz Derecikspor, Gençlergücüspor, Karadeniz Güvenspor, Kurtuluşspor, Doğanspor, Yenicespor formlarını giydi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş