Cerrah Spor tesislerinin ismi değişti ‘Mehmet Evren’ unutulmadı

Yayınlama: 24.04.2024
89
A+
A-

İnegöl’de geçtiğimiz yıl içerisinde solvent bulunan varili spiral makinesiyle kestikleri sırada meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden Cerrah Spor Kalecisi Mehmet Evren’in ismi Cerrah Spor Tesisleri’ne verildi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cerrah Spor Başkanı Recep Okumuş, “Mehmet’imizin vefatı hepimizi derinden üzdü. Onun ismi artık tesislerimizde yaşatılacak” dedi.

İnegöl’de 2023 yılı şubat ayında içerisinde solvent bulunan varili spiral makinesiyle kestikleri sırada meydana gelen patlama sonucu, Cerrah Spor Kalecisi Mehmet Evren yaşamını yitirmişti.

Üzücü olayın ardından mahalle gençleri ise yeni yapılacak olan Cerrah Spor Tesisleri’ne, ‘Mehmet Evren’ isminin verilmesi için açıklamalar yapmıştı. Konuyu değerlendiren Cerrah Spor Kulübü, gençlerden gelen taleplerin olumlu olduğunu ifade ederek, bu konuda çalışmalar yapmaya başladı.






Cerrah Spor Başkanı Recep Okumuş’un da destekleri ile merhum Mehmet Evren’in ismi yeni tesislere verildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cerrah Spor Başkanı Recep Okumuş, şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğiniz üzere elim bir kaza neticesinde geçtiğimiz yıl kalecimiz, kardeşimiz Mehmet Evren’i kaybetmiştik. Bu nedenle de hem mahalle gençlerimizin hem de kulübümüzün ‘Mehmet Evren’ ismin yeni tesislerimize verilmesi noktasında bir talep, bir istek vardı. Bizlerde bu talep ve isteklere tam anlamıyla destek verdik ve çalışmaya başladık. Mehmet’imizin vefatı hepimizi derinden üzdü. Onun ismi artık tesislerimizde yaşatılacak. Mehmet kardeşimizin ismi silinmeyecek”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş