Ekren Gençlergücü’nde

Bu sezon kadrosunda İnegöl menşeli futbolcularla yola devam kararı alan Gençlergücü’nde transfer çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Gençlergücü, daha önce İnegölspor alt yapısında forma giyen Serdar Ekren’i kadrosuna kattı.

Yayınlama: 30.06.2018
993
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkan Yardımcısı Mesut Altay, “Gençlergücüspor Kulübü olarak 2018-2019 Amatör Futbol Sezonu’nda  oluşturmayı düşündüğüm kadro için İnegöl’den yetişmiş futbolcu kardeşlerimizle  çalışmayı tercih ettik. Bu doğrultuda Transfer Listemizde olan futbolcu kardeşlerimizle bu güne kadar yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda  anlaşmalar sağlıyoruz. Bu gün yine geçmişinde İnegölspor alt yapısında futbola başlamış ve daha sonra Üniversite Eğitimi nedeni ile 4 yıl boyunca Konya’da yaşamış, 3 sezon Muhasebe Gençler  ve 1 sezonda Çatalhüyük Kumla Belediyespor takımında futbol oynamış stoper mevkisinin önemli isimlerinden Serdar Ekren kardeşimizle anlaşarak kadromuza dahil ettik. Uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncuyu kadromuza dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılan bu anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Yeni transfer Serdar Ekren ise, “4 Yıl boyunca eğitimim nedeni ile İnegöl’den uzak kaldım. Okul hayatımı tamamladım ve yeniden İnegöl’e dönüş yaptım. Gençlergücüspor Kulübü’nden gelen teklifi değerlendirdiğimde, burada daha önce birlikte İnegölspor alt yapısında futbol oynadığım arkadaşlarımı görünce, yapılan teklifi çok fazla düşünmeden kabul ettim. Öncelikle yeniden İnegöl’de futbol oynayacak olmam nedeni ile mutluyum. Arkadaşlarımla beraber yeni sezonda başarılı maçlar çıkararak, kulübümüzün hedefi olan Play Off grubuna kalabilmesi için çok çalışacağız” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş