Galibiyet taraftara armağan edildi

Yayınlama: 10.04.2023
46
A+
A-

İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ve Teknik Direktör Bahaddin Güneş, Afyon galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Güneş, taraftarımıza yapılan saldırıyı kınarken, Ademoğlu ise galibiyeti taraftarlara armağan etti.

Maçın ardından açıklama yapan Güneş, şunları söyledi:

“Öncelikle deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyum. Bu maç bizim için çok önemliydi. Maça iyi hazırlanmıştık iyi de başladık. Alanları çok iyi kapattık ve kazandığımız toplarla pozisyon bulmaya çalıştık. Kazandığımız toplardan sonra biraz daha sakin olabilseydik burada bambaşka bir sonuç da olabilirdi. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. İki haftadır talihsizlikler yakamızı bırakmamıştı. Cezalı ve sakat oyuncularımız vardı. Buna rağmen oyunun hâkimi olduğumuz maçları kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorduk. Onun için bu maç bizim için çok büyük önem arz ediyordu. Her maçın final olduğu bu ligde haftaya evimizde rakibimizle oynayacağız. Bütün taraftarımızı maça bekliyoruz. Ayrıca Afyon’da taraftarımıza yapılan saldırıyı kınıyorum. Birçok yaralı taraftarımız var. 2 kardeşimiz şu an hastanede. Daha sağduyulu ve sakin olunması gerek. Geçen hafta iç sahada da aynı mağduriyetimiz oldu. Taraftarımıza ve camiamıza karşı yapılan bu olaylar sporun birleştirici gücüne yakışmıyor. Taraftarımız bizim için çok önemli ve bu maçta da bizi yalnız bırakmadılar. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum”






Başkan Kani Ademoğlu ise: “Afyon deplasmanından çok önemli bir 3 puanı alarak evimize dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu maçın galibiyetini deplasmanda olmamıza rağmen bizi kendi evimizde gibi hissettiren, geçen hafta Bursa maçında çok derinden üzdüğümüz şanlı İnegölspor taraftarlarına hediye ediyoruz. Sağ olsunlar maçın başından sonuna kadar 1 saniye dahi susmayarak takımlarını desteklediler. Maçın sonunda maalesef istenmeyen olaylar yaşandı ve emniyet ekipleri orantısız güç kullandı. Edindiğimiz bilgiye göre 8 taraftarımız emniyet ekiplerinin orantısız güç kullanması neticesinde yaralandı. Taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, taraftarlarımıza şiddet uygulayan emniyet ekiplerini şiddetle kınıyoruz. Geçen hafta da kendi sahamızda ağırladığımız Bursaspor maçında emniyet ekipleri tarafından yöneticimiz darp edilmişti. Bu olayların bir an önce son bulmasını istiyoruz. Aksi takdirde tepkimiz daha ağır olacaktır. Ayrıca bu maçın galibiyetini yönetici arkadaşımıza da armağan ediyoruz. İnşallah hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız Batman maçıyla birlikle kırmızı hattan kurtulup, bir daha aşağıda yer almamak üzere mücadelemiz devam edecek. Özellikle futbolcu kardeşlerime sahaya yüreklerini koyarak göstermiş oldukları üstün mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah birlik beraberlik içinde en kısa zamanda daha iyi noktalarda olacağız” dedi.

HABER: BÜŞRA YILDIRIM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş