Gençler transfere devam ediyor

Süper Amatör Ligi takımlarından Gençlergücüspor, İnegölspor altyapısında yetişen başarılı stoper Burak Ay’ı kadrosuna kattı.

Yayınlama: 12.07.2018
1.024
A+
A-

Gençler Gücü Spor Kulübü tesilerinde düzenlenen imza töreninde Başkanı Ayhan Çamlıdağ ve yönetim kurulu üyesi Kamuran Balkan hazır bulundu.

 

Başkan Çamlıdağ, imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “2018-2019 Sezonu için kulübümüzün A Takımını arzu ettiğimiz hedefe götürecek kadroyu oluşturabilmek için transfer komitemiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Transfer listemizde bulunan İnegöl spor patentli 1995 doğumlu stoper Burak Ay ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda anlaşmış bulunuyoruz. Yapmış olduğumuz transfer ile stoper bölgemize tecrübeli bir ismi dahil ettik. Burak Ay kardeşimiz  7 yıl İnegölspor alt yapısında futbol  oynadıktan sonra 2013-2014 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de  bizimle beraberdi. Sonrasında eğitimi nedeni ile İnegöl ‘den ayrıldı ve 4 sezon Bigadiç Belediyespor takımında futbol yaşamını sürdürdü. 4 Yıl sonra tekrar İnegöl’e dönmesi sebebi ile yapmış olduğumuz görüşmede teklifimizi kabul ederek yeniden Gençlergücü formasını giyen kardeşimize aramıza hoş geldin diyoruz” dedi.






 

Burak Ay ise, “Yeni sezonda İnegölgençlergücüspor Kulübü ile anlaştığım için mutluyum. Kadroda daha önceden birlikte oynadığım ve tanıştığım bir birinden kıymetli arkadaşlarım var. İyi bir ekip oluyoruz. Antrenmanlar başladığında çok çalışarak en kısa sürede kaynaşma ve arkadaşlık ortamı geliştirmeyi ve bizlerden beklentisi olan Gençlergücü Camiasını memnun etmeyi amaçlıyoruz. Yapılan bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş