GöĞüS SPONSORU ‘iNEGöL MOBiLYASI’

Yeni sezon öncesi İnegölspor Başkanı Eşref Güç basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Güç, “İnegölspor’un formasının önüne herhangi bir göğüs sponsoru bulunamaması halinde ‘İnegöl Mobilyası’ yazısıyla çıkarak İnegöl Mobilyası’nın tanıtımına katkı vermek istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 29.08.2019
785
A+
A-

Kahvaltılı basın toplantısında Konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Öncelikle 2019- 2020 sezonu bütün takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Bu hafta Kırklarelispor maçı ile perdeyi açıyoruz. Biz İnegölspor olarak Lig’e hazırız. Bu konuda taraftarımızdan destek bekliyoruz. Bütün STK’ların İnegölspor’un yanında olmasını istiyorum.  Bu sezon 9 tene net transfer yaptık. Bu ligi bilen kaliteli ve tecrübeli topçularla anlaştık. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin, geçen yılki gibi tepkiler ve cezalar almayalım. Eğer birlik ve beraberlik olmazsa İnegölspor’a zarar veririz.  Bu seneki en düşük hedefimiz play-off olmalı. Gurubumuz dengeli bir gurup, dolayısıyla herkes herkesi yenebilecek güçte. Bizde doğru maçları kazanarak neden buradan Şampiyon olarak çıkmayalım” diye konuştu.

 

Transfer olduktan sonra kulüpten ayrılan futbolcularla alakalı konuşan Güç, “Yıldıray Koçal kardeşimizin Pendiksporla bir sıkıntısı varmış. Biz ona ilk geldiğinde peşinat olarak 70 bin TL para verdik. Biz sonradan öğrendik ki 420 bin TL ödenecek cezası varmış.  O şöyle düşündü galiba İnegölspor bu cezayı öder. Benimle yeniden kontrat yapar. Bizde bunu kabul etmedik. Bu şekilde Yıldırayla yollarımız ayrıldı. Oyuncunun kalitesine bişey demiyorum ama karakter futbolda çok önemli. Aslında böyle şeylerin başta olması daha iyi oluyor. Aynı şekilde Şahin Şafakoğlu kardeşimizlede bir sıkıntı oldu ve yollarımızı sezon başlamadan ayırdık. Bu arkadaşımız bizle sözleşme yaptıktan sonra farklı kulüplerle daha fazla fiyatla anlaşmak için transfer görüşmeleri yaptığını öğrendik. Yollarımızı ayırdık. Bu arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdığımız için transfer şu anda bitmiş değil. Bulabilirsek stoper mevkiine bir futbolcu bakıyoruz” şeklinde konuştu.






 

Kulüp Başkanı Güç forma sponsorları ile alakalı ise, “Kol ve sırt sponsorlarımızla anlaştık ama ön taraf maalesef boş kaldı. Biz bundan 2 ay önce İnegölspor’un isim sponsorluğu konusunda bir arayış içerisine girdik ama orada da bir sonuç elde edemedik. İnegölspor’un göğsüne mobilya ile alakalı bir sponsor gelebilirdi ama gelmedi. Ben size şunu açıklayayım. Eğer göğüs reklamı için bir sponsor bulamazsak biz kendi inisiyatifimizle formanın göğüs sponsoru alanına ‘İnegöl Mobilyası’ yazısıyla çıkacağız. Burada İnegöl’ün mobilyasını tanıtmak amacıyla bir çalışma yapacağız” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş