Görev dağılımı gerçekleştirildi

İnegölspor’da Başkan Eşref Güç önderliğinde oluşturulan yönetimde görevler dağıtıldı. Görev dağılımı, İnegölspor Basın Sözcüleri Talha Öziş, Enver Oğuz Topuz ve Mustafa Arıcı tarafından kamuoyuna açıklandı.

Yayınlama: 30.05.2018
1.189
A+
A-

Dün kulüp tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Talha Öziş, “Öncelikle geçen sene kulübümüzün yönetiminde görev alan Münür Kanar ve yönetimi yaptıkları hizmetlerden dolayı yönetim kurulum adına teşekkür ederim. 20 Mayıs 2018 tarihinde yapılan kongre seçimi sonucunda ağabeyimiz Eşref Güç yönetiminde göreve getirilen yönetim kurulumuz o günden beri çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. İnegölspor’u hak ettiği liglere çıkarmak için uğraşan yönetim kurulumuz, yapmış olduğu ilk toplantıda yönetim kurulunda yer alan isimlerin kulüp içerisinde yer alacakları görev dağılımlarını belirlemiştir” dedi.

 

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI SÜRÜYOR






Teknik direktörlük koltuğuna getirilecek ismin sorulması üzerine konuşan Öziş, “Biz göreve geldiğimizden itibaren birkaç isimle görüşmeler gerçekleştirdik. Fakat daha görüşmeler yapacağımız isimler var. Bunların içinde Murat Yoldaş da var. Görüşmeler sonucunda öne çıkan isimleri yönetimimizle değerlendirip karara varacağız. Bununla alakalı acele etmiyoruz İnegölspor’un maddi ve manevi hiç bir şeyini boşuna harcamak istemiyoruz. Yanlış karar vermeden kulübümüze en faydalı ve de doğru kişiyi bulup yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Öziş, “Mevcut kadromuzdan görüştüğümüz isimler de var dışardan görüşeceklerimizde var ama ilk etapta biz hocamızı netleştirmek istiyoruz. Hocamız netleşince oyuncularla ilgili kararı vermeye başlayacağız” dedi.

 

GÖREVLER

Görev dağılımı şu şekilde olmuştur; Başkan Eşref Güç, Başkan Yardımcıları Sinan Kılakay, Bayram Yardımcı, İbrahim Bayram, Federasyon Temsilcileri Ozan Can, Sedat Esadi, Futbol Şube Sorumluları Kan, Ademoğlu, Abdurrahman Maksutlar, Basın Sözcüleri Talha Öziş, Enver Oğuz Topuz, Mustafa Arıcı, Mali İşler Sorumluları Aziz Bolat, Ali Ezim, Altyapı Sorumluları Kani Uçsoy, Şaban Gümüş, Reklam Sorumluları Aydın Soral, Levent Özçiftçi, Murat Sarıkaya, Kılıç Demirbaş, Kerem Arı, Tesisler Sorumluları Nahit Eren, Şerif Şentürk, Amatör Kulüpler Sorumluları Mustafa Şeşka, Tufan Tutum, Taraftar Sorumluları Sabahattin Ablak, Semih Peşin.

 

TRANSFER KOMİTESİ

Oluşturulan transfer komitesinde ise, Eşref Güç, Sinan Kılakay, Bayram Yardımcı, İbrahim Bayram, Kani Ademoğlu, Abdurrahman Maksutlar, Aziz Bolat, Aydın Soral, Mustafa Arıcı ve Talha Öziş isimleri yer aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş