HEDEF 3 PUAN

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü kendi evinde lig sonuncusu Kayseri Erciyesspor’u ağırlayacak. Temsilcimiz bu müsabakadan 3 puan arayan taraf olacak.

Yayınlama: 10.02.2017
944
A+
A-

Geride kalan 21 haftada 5 galibiyet, 11 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan İnegölspor, topladığı 26 puanla 12. sırada yer alırken bu müsabakalarda 22 gol atıp kalesinde 24 gol gördü. Kayseri Erciyesspor ise, 21 maçta 2 beraberlik ve 19 mağlubiyet alırken TFF’den aldığı 3 ceza puanı sonucunda -1 puanla ligin sonunda yer alıyor. Erciyesspor bu müsabakalarda 13 gol atarken kalesinde ise 66 gol gördü.

 

İnegölspor, ligde evinde oynadığı son 3 maçta mağlubiyet yüzü görmezken Kayseri Erciyesspor ise deplasmanda 10 maçtır kaybediyor, toplamda 4 maçtır kaybediyor ve 21 maçtır da 3 puan hasreti çekiyor.






 

İnegölspor’da takımın en skorer ismi 5 golle Emre Okur olurken onu 4 golle Oğuz Kocabal ve 3 golle Ömürcan Yıldırımlı takip ediyor. Kayseri Erciyesspor’da ise Tayyib Kanarya 5 golle takımının en skoreri olurken onu 2 golle Serkan Demirezen ve Furkan Ulus takip ediyor.

 

2 ekip tarihlerinde yalnızca 2 kere karşı karşıya geldiler. Bunlardan ilk 2009 yılında Türkiye Kupası 2. Kademede gerçekleşti. İnegöl’de oynanan maçın galibi 2-0’la Kayseri Erciyesspor oldu. Son karşılaşma ise bu sezonun ilk devresinde gerçekleşti. Kayseri’de oynanan müsabakanın galibi 3-1’le İnegölspor oldu. Bordo Beyazlı ekip, Emre Okur, Ömürcan Yıldırımlı ve Oğuz Kocabal’ın golleri ile rakibini dize getirirken Erciyes’in tek golünü Tayyib Kanarya kaydetti.

 

Pazar günü saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Erdoğan Özkaya yönetecek. Özkaya’nın yardımcılıklarını Süleyman Yavaşoğlu, Segah Tunçkol ve Fevzi Erdem Akbaş üstlenecek.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş