İnegöl’de ücretsiz Yaz Spor Okulları başladı

Yayınlama: 04.07.2024
59
A+
A-

İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, 2024 yılı yaz tatili programında yer alan “Yaz Spor Okulları”nı büyük bir coşkuyla başlattı. İlçe Spor Salonunda gerçekleşen açılış törenine, 12 farklı branşta yaklaşık 1600 genç ve çocuk sporcu katıldı. Tamamen ücretsiz olan yaz spor kursları, Voleybol, Güreş, Karate, Taekwondo, Masa Tenisi, Tenis, Okçuluk, Badminton, Cimnastik, Futbol, Futsal ve Kız Futbol olmak üzere 12 branşta ve İnegöl Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen Yüzme branşında, 3 dönem halinde yapılacak.

İlçe Spor Müdürlüğüne ait tesisler ve İnegöl Belediyesi Spor Salonları, bu kursların yapılacağı mekanlar olarak kullanılacak. Açılış konuşmasını yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu sözleri söyledi:

“Kıymetli velilerimiz, kısa süre içerisinde duyurusunu yaptığımız Yaz Spor Kurslarımıza rekor katılım oldu. Yaz boyunca alanında uzman olan branş antrenörlerimize çocuklarınızı güvenle teslim ederek onların sporla dolu bir hayat sürmelerinin ilk adımını attığınız için teşekkür ediyoruz. Bu yoğun katılımdan elde etmek istediğimiz en önemli netice, onların disiplinli birer sporcu alışkanlığı kazanmaları ve bu işi artık sürekli yapma arzularını pekiştirmektir. Nihayetinde o branşta üstün yetenekli olanlar ilçemizi, ilimizi ve hatta ülkemizi temsil edecek, büyük başarılarla bizleri gururlandıracaklar.”






Yücel, konuşmasının sonunda antrenörlere, çalışanlara, sporculara ve velilere teşekkür ederek, ücretsiz yaz spor okullarının Eylül ayı başında sona ereceğini ancak gençlerin okullar başladıktan sonra da spora devam etmelerini ve sporu yaşamlarının bir parçası haline getirmelerini önerdiğini belirtti.

Açılış töreni, Taekwondo antrenörü Gökalp Yıldız yönetiminde sporcuların gösterileriyle devam etti. GSB İnegöl Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinin düzenlediği palyaço gösterisi ve yüz boyama şenliği ile çocuklar ve gençler keyifli anlar yaşadı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş