İnegöllü Çağatay, batan gemiyi kurtarmaya çalışıyor

Yayınlama: 11.03.2024
425
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grupta bu sezon gösterdiği kötü performans ile ligin dibine demir atan Bursaspor’da, İnegöllü Çağatay Yılmaz attığı goller ile adeta batan gemiyi kurtarmaya çalışıyor. Bu sezon attığı 11 gol ile ligde şuana kadar en çok gol atan oyuncu olan Çağatay, performansı ile adından söz ettiriyor.

İnegöllü Çağatay Yılmaz,  TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligin dibine demir atan Bursaspor’un adeta parlayan yıldızı oldu.

Bu sezon ligde aldığı ceza nedeni ile gündeme gelen Çağatay, bir çok müsabakada cezalı olmasına rağmen 21 maçta 11 gol ve 1 asist ile takımını girdiği girdaptan kurtarmaya çalışıyor.






Genç golcü, Mersin İdman Yurdu’ndan Erdem Beytaş, Ankara Demirspor’dan Mücahit Can Akçay, Karacabey Belediye Spor’dan Ersel Aslıyüksek ve Esenler Erokspor’dan Alper Karaman’ın 1 gol önünde, gol krallığında zirvede bulunuyor. Çağatay, gol krallığındaki listede ise 24 yaş ile en genç oyuncu konumunda.

BEĞENİLMEMİŞ GÖNDERİLMİŞTİ

Öte yandan Bursaspor’da uzun yıllar alt yapıda görev yapan Çağatay,  daha sonra alt yapıdan A Takıma yükseldi. Forma şansı verilmeyen Çağatay, Bursaspor’un zor günleri yaşamaya başlaması ile bir çok futbolcunun kulüpten ayrılmasının ardından forma giymeye başladı.

Daha sonra beğenilmediği iddiası ile bir kaç takıma kiralık giden Çağatay, daha sonra Bursaspor’a geri döndü.

Bir çok mücadelede etkili performans sergileyen Çağatay, bu sezon ise performansı ile adeta Bursaspor’u kurtarmaya çalışıyor.

HABER SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş