iNEGöLLü SPORCULARDAN TüRKiYE DERECELERi

Türkiye Wushu Federasyonu Kyokushin (Fullcontact Karate-Vuruşlu Karate) Türkiye Şampiyonası Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen şampiyonaya, İnegöl’de katılan sporcular damga vurdu.

Yayınlama: 20.03.2019
1.050
A+
A-

10/14 Mart 2019 Kyokushin Türkiye Şampiyonası Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi. Bursa adına katılan kulüpler arasında İnegöl’de faaliyetlerini srüdüren; Kocal Osmanlı Eğitim Ve Spor Kulübü 39 sporcu, 5 antrenör, 2 hakem, 10 kulüp yönetimi ile katıldı.

 

Şampiyonaya İsmail Kocal, Özlem Kocal, Murat Efe, İrem Sena Kocal ve Kadir Halim il antrenörü olarak katılırken, şampiyonada 2 hakemimiz görev aldı. İlk defa İnegöllü hakemlerin görev aldığı organizasyonda, Bursa İl Hakemleri adına Metin Yıldırım ve Kamuran Özbek başarı ile maçları yönettiler.






 

Yılın En İyi Dövüşçüsü ödülü; Dünya Şampiyonu Murat Efe’ye verildi. Yılın En Teknik Bayan Sporcusu ödülü ise İrem Sena Kocal’a verildi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı İrfan Balaban yaptığı açıklama, “63 kişilik kafilemiz ile birlikte Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine katılım sağladık. Umuyoruz ki sporcularımızın büyük bir kısmı Milli Takımda boy gösterecekler. Sporcularımız üstün gayret sarf ederek İnegöl’e ve bizlere bu haklı gururu yaşattılar. Ülkemizi, bayrağımızı, şehrimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım sonsuzdur. Bu Branşın en önemli etkenlerinden biri önce ahlak ve maneviyat olması ilkesi ile ahlaklı zeki ve çevik yeni bir nesil yetiştirdiğimiz kulübümüzde, üstün başarılarda getirmek bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Ben bu vesile ile sporcularımın ailelerini kutlarım. Başta sporcularım olmak üzere, antrenör, hakem, yönetim kurulumuz ve velilerimize şükranlarımı sunuyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş