İnegölspor umut saçıyor

Yayınlama: 23.10.2023
70
A+
A-

Son yıllarda düşüşü ile taraftarını derinden üzen İnegölspor’da, son süreçte gelen galibiyetler umut saçtı. Temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda karşılaştığı Düzce Cam Düzcespor’u 3-2 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı.

İnegölspor’da teknik direktörlük koltuğuna Bahaddin Güneş’in gelmesinin ardından takımdaki değişik hava, sahaya da yansımaya başladı. Temsilcimiz teknik direktör değişikliğinin ardından galibiyetler almaya başlarken, sahada organize olan takım olması taraftarları da mutlu ediyor.

Son olarak hafta sonu deplasmanda ligin güçlü takımlarından Düzce’ye konuk olan temsilcimiz İnegölspor, rakibini 2-3 yenerek haftayı 3 puan ile kapattı.






İnegölspor’a galibiyeti getiren golleri 42. Dakikada Uğur Mustafa Türk ile 46. ve 79. dakikada ise Okan Deniz kaydetti.

Stat: Düzce Şehir Stadyumu

Hakemler: Tarık Güldal, Emrah Uluçay, Selim Şenöz

Düzce Cam Düzcespor: Taha Ayan, Yasin Palaz, Uğur Arslan Kuru, Şahin Şafakoğlu, Kerem Can Akyüz, İsmail Zehir (Dk.82 Serdarcan Eralp), Oğuzhan Aydoğan, Emre Gündoğdu, Hamit Kulya (Dk.69 Atakan Üner), Mehmet Bektaş, Ahmet Sun

İnegölspor: Bekir Sevgi, Furkan Özyapı (Dk.64 Batuhan Altıntaş), Uğur Mustafa Türk (Dk.83 Yusuf Kocatürk), Mete Sevinç, Cengiz Ötkün (Dk.83 Serhat Baştan), Yusuf Talum, Orhan Aktaş, Uğur Utlu, Erkan Arda Çağdaş (Dk.64 Samed Karakoç) Ferhat Görgülü, Okan Deniz

Sarı Kartlar: Dk.59 Ferhat Görgülü, Dk.86 Okan Deniz  (İnegölspor)

Kırmızı Kartlar: Dk.62 Emre Gündoğdu, Dk.90+4 Mehmet Bektaş  (Düzce Cam Düzcespor)

Goller: Dk.37-54 Ahmet Sun  (Düzce Cam Düzcespor) Dk.42 Uğur Mustafa Türk, Dk.46-79 Okan Deniz  (İnegölspor)

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş