İnegölspor’dan Aktaş’a ziyaret

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Yayınlama: 25.05.2021
865
A+
A-

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

 

“Kulübümüzün Onursal Başkanı ve İnegöl’ümüzün değeri olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, her sene olduğu gibi desteklerini esirgemediği için çok teşekkür ediyorum. Başkanımız sağ olsun yeni tesislerimizin bitmesi içinde yoğun çaba sarf ediyor. İnşallah yeni sezonda yeni tesisimizde olacağız. Bizlerde geçen yıldan gerekli dersleri çıkartarak, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden başladık. İnşallah İnegölspor’umuz yeni sezonda hedeflediğimiz noktalara gelecek. Ben yoğun mesaisine rağmen bizlere vakit ayıran başkanımıza tekrar çok teşekkür ediyorum.”






 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “İnegölspor başkanımıza ve yönetimine hoş geldiniz diyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak, Bursa’nın sporda öncü şehir olması için amatör ve profesyonel takımlarımızın her zaman yanında ve destekçisiyiz. Bu manada İnegölspor ihtiyaç duyduğu modern spor tesislerine inşallah bu sezon kavuşmuş olacak. İnşallah başta Bursaspor’umuz olmak üzere 2.Ligde mücadele eden İnegölspor ve Karacabey Belediye Spor ile son anda 2.Lig kapısından dönen Yıldırım Spor, yeni sezonda hedefledikleri başarılara ulaşırlar” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş