İnegölspor’dan protokol ziyaretleri

Olağan kongre ile göreve gelen İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali ile Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Uğur Baş’ı makamlarında ziyaret etti.

Yayınlama: 09.06.2018
997
A+
A-

Emniyete gerçekleştirilen ilk ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, şunları söyledi: “Öncelikle bu güzel ramazan günü protokol ziyaretlerimizi arkadaşlarımızla beraber tek tek yapıyoruz. İlk olarak Kaymakam Beyi ziyaret ettik. Şimdide Sayın Emniyet Müdürümüzü ziyaret ediyoruz. Biraz sonrada Jandarma Komutanımızı ziyaret edeceğiz. Daha sonrada Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğiz. Ziyaretlerimiz devam edecek. İnegöl’ün her birimini ziyaret edeceğiz. Ben bizi misafir ettiği için sevgili Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Amacımız İnegöl halkına hizmet etmek. En iyi şekilde temsil etmek ve ligin sonunu kazasız, belasız, şampiyon olarak bitirmek. Bizim hedefimiz “İnegöl Şampiyonluk İstiyor” sloganıyla beraber sezonu tamamlamak. Tabi bu çalışmadan oluyor, çalışmak lazım. Bu çalışmanın içinde her şey var. Şimdi sizinle alakalı taraftar boyutu önemli. Biz taraftar arkadaşlarımıza her zaman söylediğimiz şunlar. Centilmenlik, centilmenlik, centilmenlik ve saygı. Eğer rakibe saygı olmazsa kesinlikle rakip bulamazsınız. Rakip olmazsa, biz olmayız. Karşı taraftar olmazsa, bizler karşı tarafa rahat gidemeyiz. Hep problem olur. Ben geçen gün bankanın birine gittim. Bir tane veznedar bayan “Ben çocuklarımla beraber İnegölspor’un maçlarına gelmek istiyorum. Ama protokolde değil de seyircinin arasına oturmak istiyorum. Bunu bize sağlar mısınız başkanım.”dedi. Ben burada arkadaşlarımla beraber o bayana söz veriyorum. Bunu sağlamak için elimden geleni yapacağım. Kesinlikle bayanlarında tribünde olmasını istiyoruz. Yanlarında eşleri olmasa da, çocuklarını alsınlar maçlarımıza buyurup gelsinler. Bunun teminatı biz, emniyet güçleri ve taraftarlarımız olacak”

 

İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali, “Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada ortak bir değerimiz var. Oda İnegölspor. Biz İnegölspor’da görev alan güvenlik kuvvetleri olarak, oynanacak oyunların öncelikle Fair Play içerisinde, güvenlik içerisinde oynanmasına, güvenlik içerisinde son bulmasına yönelik çalışmaların yapılmasıdır. Amacımız bu. İnegöl’ün marka değerlerinden bir tanesi İnegölspor. Biz İnegölspor’un marka değerinin korunması, daha iyi yerlere getirilmesi için mücadele ediyorum. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Kulübümüz daha yi yerlere daha başarılı noktalara gelsin ve bu başarıları Fair Play içerisinde, centilmenlik içerisinde, kavgasız, gürültüsüz bir ortamda ileriye doğru yürüsün. Çalışmamızın, gayretimizin amacı bu. Dışarıdan gelen seyircilerimiz, bizim buradaki seyircilerimiz gönül rahatlığıyla maçı izlesinler. Maçtan da gönül rahatlığıyla ayrılsınlar. Ana amacımız ve gayemiz bu” dedi.






 

Kulüp Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri, daha sonrada İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş’ı makamında ziyaret etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş