Karadeniz Güvenspor ilk hazırlık maçını kazandı

Bursa 1.Amatör Lig 3.Grupta yer alan İnegöl Karadeniz Güvenspor lig öncesi hazırlık maçlarını sürdürüyor. Kradeniz Güvenspor, Bursa Süper Amatör Lig A Grubu’nda yer alan Kestel Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Dostça geçen karşılaşmayı ise Karadeniz Güvenspor 3-1 kazanmayı başardı.

Yayınlama: 29.09.2018
991
A+
A-

Karadeniz Güvenspor sahaya; Gencer, Furkan (Ömer), Burak (Mesut), Enes, Ceylan (Recep), Semih, Fatih (Sadi), Semih,  Mert Selçik, Batıhan, Yener Kaş Onbiri ile sahaya çıktı. Maçın genelinde üstün oynayan taraf olan K.Güvenspor  Mert, Fatih ve Yener kaş’ın attığı gollerle sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma Perşembe akşamı Bursa Kestel Toki sahasında saat 19:00 da oynandı.

 

Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi Genel Kaptan Sadullah Kaldırım maç sonunda yaptığı açıklamada takımının maçın başından sonuna kadar mükemmel bir mücadele örneği sergilediğini ifade ederek, “Yeni bir takımız ve hazırlık maçları ile sezon öncesi lige yavaş yavaş ısınıyoruz. Bazı bölgelerde eksiklerimiz var, onları da giderdiğimizde ligde iyi şeyler yapacağız. Güzel bir galibiyet aldık. İyi oyunumuzun daha da üzerine çıkmak istiyoruz. İnşallah bu sene İnegöllü futbol severlere özlenen Karadeniz Güvenspor’u izlettireceğiz” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş