Kurtuluşspor’a ziyaret

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin beraberindeki Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Osman Kılıç ile birlikte geçtiğimiz Cuma günü Kurtuluşspor’u ziyaret etti.

Yayınlama: 03.07.2017
900
A+
A-

Ziyarette açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, “geçtiğimiz sene iyi bir sezon geçirerek gurubumuzda iyi yerlere geldik. Bu süreçte yanımızda olan Milletvekilimiz başta olmak üzere herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi.                     

 

Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “Öyle gençlik merkezleri yapıyoruz ki içinde her şey var. Büyük bir spor kompleksi içinde gençler geldiğinde bütün sporları yapabilecekler. Bununla ilgili ciddi emek sarf ediyoruz. İl ve ilçe yönetimleri olarak, belediye başkanlarımızla birlikte spora çok ciddi desteğimiz var. Bu spor kültürünü hep beraber yaşatmamız gerekiyor. Bursa’mıza daha iyi tesislerde kazandıracağız. Bal liginde mücadele edecek olan ve yeni yönetimi seçilen Kurtuluş spor’a hem maddi hem manevi anlamda desteğimizi belirtmek istedim. Gelecek sezon inşallah başarılı bir şekilde tamamlanır” ifadelerini kullandı.






 

Daha sonra konuşan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Osman Kılıç, “Milletvekilimizi de yanımızda görmek çok güzel. Kurtuluş spor’da İnegöl’ün en köklü kulüplerinden. Bu yıl onlar hak etti ve BAL Ligi’ne çıktı. Hak ederek üst lige yükseldiler. Bazı kesimlerden sitemler geliyor ama bu işinde cilvesi bu. Biz herkese spor yaptırmaya çalışıyoruz. Spor yapmak bireyin gelişmesine katkı sağlıyor. Biz her zaman Kurtuluş spor’un ve diğer kulüplerimizin yanındayız. İyi bir yol aldınız. Her zaman maçlarınıza geleceğim” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş