Mustafa Emre Can, İnegölspor’da

Yayınlama: 26.07.2024
88
A+
A-

İnegölspor’, Afyonspor’dan stoper Mustafa Emre Can ile 2 yıllık anlaşma sağladı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Can, “İnegölspor gibi büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum” dedi.

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Okan Ergül, dış transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek,

“Afyonspor’dan stoper Mustafa Emre Can ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Kendisinin takımımıza katkı sağlayacağından şüphemiz yok. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Şuanda iç ve dış transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Anlaştığımız oyuncuları en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.






Mustafa Emre Can ise “İnegölspor gibi büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. Kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuzun bana güvenini inşallah boşa çıkartmayacağım. Güzel bir sezon geçirip takımımızı hak ettiği noktalara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Anlaşmamız hem şahsıma hem de İnegölspor’umuza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş