RAKiP; SAMSUN HEDEF; GALiBiYET

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, yarın evinde Samsunspor’u konuk edecek. Temsilcimiz bu müsabakadan galip gelerek, galibiyet serisine başlamak istiyor.

Yayınlama: 06.10.2018
1.036
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, lige oynadığı 5 müsabakda, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 1 mağlubiyet alarak toplam 5 puan toplayabilmişti. Temsilcimiz yarın konuk edeceği Samsunspor karşısında 3 puan alarak üst sıralara çıkmak istiyor.

 

SAMSUN’UN KARNESİ






Rakip Samsunspor, ligde çıktığı 5 müsabakada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak, toplam 10 puan ile ligde 4. sırada kendisine yer buldu.

 

TARİHTE BİR KEZ KARŞILAŞTIK

Bordo beyazlı temsilcimiz, tarihinde Samsunspor ile bir kez karşı karşıya geldi. Temsilcimiz İnegölspor, bu müsabakada rakibine 2-1 mağlup oldu. 2006 Yılında oynanan kupa müsabakasında İnegölspor’un tek golü Şenol Can’dan gelirken, Samsunspor’un golleri ise Musa Aydın ve Caner Altın’dan gelmişti.

 

TARAFTARLAR AKIN EDECEK

Hafta içinde İnegölspor cephesinden yapılan açıklamalar ile ilçe halkının statta yerini alarak İnegölspor’a destek vermeleri istenmişti. Bu sese kulak veren bir çok vatandaş, yarın oynanacak olan müsabakaya gelerek, İnegölspor’u desteklemesi bekleniyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş