Ak’a yeni görev

İnegöl Belediyespor 2. Lig Voleybol ekibi, Yardımcı Antrenör Mustafa Ak ile anlaşarak sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 12.07.2018
1.029
A+
A-

2 sezondur Efeler Ligi Belediyespor voleybol takım yardımcı antrenörlük ve istatistik antrenörü olarak görev yapan Mustafa Ak ile 2.Lig Voleybol ekibi için anlaşmaya varıldı.

 

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Voleybol 2.Lig ve Altyapıdan Sorumlu Yönetici Musa Şeşka, şunları söyledi: “İnegöl Belediyespor voleybol kulübü olarak, Antrenörümüz Mustafa Ak ile bugün tekrar anlaşmış bulunmaktayız. 2 sezondur A takımımızda yardımcı antrenör ve istatistik antrenörü olarak görev yapmıştı. Kendisi aynı zamanda genç milli takımlarda yardımcı antrenörlük ve istatistik antrenörü olarak görev yapmış. Bu yılda bünyemizde çalışmaya devam edecek. Tekrar kendisi ile aylaşmış bulunuyoruz. 2.Lig voleybol takımımızda hem istatistik antrenörü hem de yardımcı antrenörlüğü yapacaktır. Kendisine başarılar diliyorum.”






 

Mustafa Ak, ise “Anlaşma hem kendi adıma hem de kulübüm adına hayırlı uğurlu olsun. 2 sezondur layıkıyla yaptığım görevime tekrar devam edeceğim için çok mutluyum. İnşallah güzel bir sezon geçiririz ve takımımızı bir üst lige çıkartırız.”ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş