SEZONA 1 PUANLA BAŞLADIK

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk müsabakasına çıkan temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor ile 1-1 berabere kaldı.

Yayınlama: 02.09.2019
714
A+
A-

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Öncelikle ilk yarı kötü futbol oynadık ama ilk maçlar biliyorsunuz puan maçlarıdır.İlk maçlarda kaybetmemek gerekiyor. Bugün alınan 1 puan iyi. İlk yarı evet Kırklareli bizden çok iyiydi, 3 tane net pozisyonları vardı. Biz bir tane gol pozisyonunu, Ozan’ın tecrübesiyle gole çevirdik. İkinci yarı farklı bir İnegölspor vardı. Biraz daha topa basan, biraz daha baskı kuran ama yeterli mi değil. Tabi burada kadroya girecek arkadaşlarımız var. Onlarda girdiği zaman önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Çorumspor maçına yüzde 60, yüzde 70 hazır oluruz. Ama ondan sonraki maçlar her takım gibi bizde lige ısınırız. Bundan sonra 2 maçımızın içeride olması güzel bir şey. 2 maçtan 6 puan alırsak, o havayla bir yerlere kadar gideriz. Bence buradan alınan 1 puan çok iyi sonuç. Farklı da olabilirdi. 2-0 öne geçip yenebilirdikte. Hayırlısı olsun. Buradan alınan 1 puan bizim için çok önemliydi, iyi oldu” dedi.

 

Direktörü İsmail Güldüren ise, “Biz yeni bir ekibiz. Önceliğimiz takım olgusu adına 2. bölgede rakipleri karşılaşma ve kaptığımız toplarla hızlı bir şekilde gol bulmak. İlk yarı bunu gayet iyi yaptık ama 2. bölgeden 3. bölgeye geçiş paslarımızı iyi kullanamadık. İkinci yarı inanılmaz derece iyi kapanıp, olumlu kullandık ama ne yazık ki bütün tercihlerimiz yanlıştı. Ama bizim tatbikî oyunsal olarak daha bunun üstüne koymamız gerekiyor. Yeni bir ekibiz. Bunun üstüne koyduğumuz sürece İnegölspor daha iyi yerlere gelecektir. Rakibimize baktığınız zaman geçen seneki ilk 11’den 9 oyuncusu var. Bu liglerde bakıldığında süreklilik arz ediyor. Sürekli olan oyuncuların takımları daha lige hazır giriyor. Bizim bakıldığında 6-7 oyuncumuz yeni. Tatbikî maç oynaya oynaya, çalışa çalışa bunun üstüne koyacağız. İnegölspor mücadele açısından çok iyi. Oyunsal anlamında da, biraz daha maç oynayıp bunun üstüne koymak istiyoruz. İnegölspor daha iyi olacak” şeklinde konuştu.






 

KIRKLARELİSPOR: İbrahim Demir, Davut Babur, İbrahim Sürgülü, Müslüm Aydoğan, Bahadır Çiloğlu, Emre Keleşoğlu, Caner Koca, Yüksel  Şişman (Dk.57 Umut Pusat) Emre Balkı (Dk.67 Burak Sürmeli) Görkem Bitin (Dk.76 Malil Karaahmet) Mert Pekesen

 

İNEGÖLSPOR: Şener Özcan, Enes Bayır, Gökhan Kurumuş, Yasin Görkem Arslan, Bilal Özdemir, Ali Kemal Yükseker, Cumhur Yılmaztürk, Niyazi Batuhan Salman, Cengiz Ötkün (Dk.58 Abdullah Balıkuv) Muharrem Ozan Cengiz (Dk.69 Ahmet Hakan Şahin) Hacı Mustafa Karabulut (Dk.76 Ömer Faruk Çalışkan) 

 

SARI KARTLAR: Dk.25 Bahadır Çiloğlu, Dk.46 İbrahim Sürgülü, Dk.49 Emre Keleşoğlu, (Kırklarelispor) Dk. 45 Cumhur Yılmaztürk (İnegölspor)

GOLLER: Dk.45 İbrahim Sürgülü (Kırklarelispor) Dk. 24 Muharrem Ozan Cengiz (İnegölspor)



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş