YOLUN AÇIK OLSUN KAPTAN

8 Yıldır İnegölspor’da ter döken ve 2. kaptanlığa kadar yükselen Mustafa Vargel, kulüp tarafından onurlandırıldı. Vargel’e emeklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Yayınlama: 03.07.2017
1.066
A+
A-

2009-2010 Sezonunda Dardanelspor’dan temsilcimiz İnegölspor’a transfer olan Kaptan Mustafa Vargel, 8 yıllık İnegölspor kariyerinde toplam 222 müsabakaya çıktı.

 

Kaptan Mustafa Vargel, 222 müsabakada 17 816 dakika görev aldı. Vargel, çıktığı müsabakalarda İnegölspor adına toplam 12 gol gollük katkı sağladı.






 

İnegölspor kariyerinde çıktığı 222 müsabakada toplam 43 kez sarı kart gören Mustafa Vargel, 2 kez de kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

 

8 Yıldır İnegölspor formasını terleten Mustafa Vargel ile sezon öncesi yollar ayrılırken, kulüp tarafından Vargel’e emeklerinden dolayı plaket takdim edildi.

 

İnegölspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “İnegölspor yönetim kurulu olarak, 8 yıldır kulübümüzde görev alan gerek kişiliği, gerek insanlığı gerekse de ahlaklı sporcu kimliği ile spor severlerin gönlüne taht kuran takım kaptanlarımızdan Mustafa Vargel’e kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerde dolayı teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş