SEVDA DEDİĞİN KAOSA SÜRÜKLENİR Mİ…

  İnegöl deyince, aklımıza ilk gelen mobilya. Sonrasında sırasıyla İnegöl Köftesi, Oylat ve Ayçekirdeği geliyor. Mobilya olarak ülke genelinde en çok ihracatı olan bir yerleşim yeridir İnegöl’ümüz. Köftemiz de ülkemizin her yerinde sesini duyuran damak tadımızdır. Oylat doğal güzelliği ve şifalı suyu ile sadece ülkemizden değil, yurt dışında bir çok insanın uğrak yeri olmaya başladı. […]

Yayınlama: 05.07.2017
4.200
A+
A-

 

İnegöl deyince, aklımıza ilk gelen mobilya. Sonrasında sırasıyla İnegöl Köftesi, Oylat ve Ayçekirdeği geliyor. Mobilya olarak ülke genelinde en çok ihracatı olan bir yerleşim yeridir İnegöl’ümüz. Köftemiz de ülkemizin her yerinde sesini duyuran damak tadımızdır. Oylat doğal güzelliği ve şifalı suyu ile sadece ülkemizden değil, yurt dışında bir çok insanın uğrak yeri olmaya başladı. Patenti alınan ve İnegöl Ayçekirdeği ismi ile ülkemizin pazarına sunulan İnegöl Ayçekirdeği’miz ise, tarımda da ileri seviyede olduğunu kanıtlar nitelikte.

 






Bunların haricinde bir de İnegölspor’umuz var. Bir zamanlar altyapıdan ülke futboluna sunduğu isimlerle sesini duyuran İnegölspor’umuz. Beşiktaş’ı Türkiye Kupası’nda 1-0 yendiği, şampiyon olduğu ve ne yazık ki PTT 1. Lig’in kapısında döndüğü anlar hala hatırımızda.

 

Şimdiye kadar kongreler heyecan içinde gerçekleştirildi. İnegöl insanı başkanlık koltuğuna oturacak ismi beklerken, ‘O sene bu sene’ sloganları atardı.

 

Şimdi baktığımızda ise durum olabildiğince karmaşaya dönüştü. Kongrede başkan adayı çıkmadı, daha sonra Cebrail Kemer başkanlık koltuğuna oturdu, nedeni bile açıklanmadan görevini kısa süre içerisinde bıraktı, Teknik Direktör Güngör ile sözleşme imzalandı ve saatler sonra görevine son verildi, sosyal medya üzerinden yorumlar… Derken başkanlık koltuğuna Münür Kanar oturdu.

 

Kanar’ın başkan olmasının ardından sular durulmaya başladı derken, son günlerde yeni iddialar, yeni söylemler…

 

“BEYLER, SEVDAMIZ İNEGÖLSPOR MU?” diye sormadan edemiyorum. ‘Altyapı’dan oyuncu çıkaramıyoruz’ dediniz. Şimdi altyapı oyuncuları sözleşme imzalayınca, ‘Kolej takımına döndük’ diyorsunuz. ‘Alinur Aktaş takıma karışmasın. Onun desteğine ihtiyacımız yok’ dediniz. Aktaş eskisi kadar destek veremeyeceğini açıklayınca, ‘Takımı ne hale getirdi’ dediniz. ‘İnegölspor tesisleri yetersiz’ dediniz. Yeni tesisler yapılmaya başlayınca, ‘Oraya da tesis mi yapılır’ dediniz…

 

Her şeyi dediniz de, ‘İnegölspor zor zamanlar yaşıyor. Kaos ortamından sevdamızı uzaklaştırmak için elimizden geleni yapalım’ demediniz.

 

‘Alinur Aktaş’ı sevmem’ diyorsun… Sevdan İnegölspor ise seveceksin. ‘Münür Kanar’ı sevmem’ diyorsun. Sevdan İnegölspor ise seveceksin. ‘Şu oyuncuyu beğenmedim’ diyorsun ama ben İnegölsporluyum diyorsan, SE VE CEK SİN! Ve destek vereceksin. Birileri yanlış, birileri doğru yapıyor olabilir. Birileri tecrübeli, birileri tecrübesiz olabilir. Ama şu anda yapılması gereken tek şey, destek olmak. İnegölspor’un geleceği için yapacaksınız bunu, bir başkası için değil.

 

Benimde eleştirmek istediğim İnegölspor ile ilgili bir çok konu var. Eleştireceğim konular İnegölspor’un yararına olmayacağı kesin. Ama benim bir sevdam var. Eğer susuyorsak, o sevdamız için.

 

Şimdi, ‘Ben İnegölsporluyum’ diyen herkesin ama herkesin, sadece ve sadece takıma destek olmalarını rica ediyorum.

 

Bunu a şahıs, b şahıs için değil, İnegölspor için yapalım. Sükuneti sağlayıp, fitneye mahal vermeden desteğimizi sürdürelim.

 

İnegölspor şahısların çok üzerinde bir kulüp. Sevdamızı zayi etmeyelim.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş