Çilek’ten çalışanlarına Bosna gezisi

Çilek Mobilya, İstanbul ve İnegöl’deki çalışanlarını Bosna Hersek’e götürerek, çalışanlarına farklı kültürlerle tanışma fırsatı sağladı.

Yayınlama: 09.07.2014
1.940
A+
A-

Çilek açıklamasına göre şirket, sürekli değişim ve gelişime açık olan, dinamik ve katılımcı bireylerden oluşan bir ekip kurmak ve çalışanlarının motivasyonunu artırmak amacıyla Bosna Hersek’e motivasyon gezisi düzenledi.

 

15’er kişilik gruplar halinde gerçekleştirilen Bosna Hersek Gezisi kapsamında, Çilek çalışanları Bosna Hersek’in tarihi ve kültürel zenginlikleri ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. 5 gün 4 gece süren gezide, Çilek çalışanları Saraybosna, Mostar ve Travnik şehirlerini gezdi.  






 

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, insan kaynakları uygulamalarını dünya standartları üzerine taşımayı amaçladıklarını belirterek, Çilek’e değer katan insan kaynağının desteklenmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi ve motive edilmesine yönelik çeşitli faaliyetler düzenlediklerini ifade etti.

 

Çilek Ailesi’nin kökeninin dayandığı Bosna Hersek’i çalışanlarının merak ettiğini aktaran Çilek, çalışanlarını iş dışında da birlikte vakit geçirip stres atabilecekleri ve kendilerini kültür, sanat, spor ve gezi gibi pek çok alanda motive etme imkânı bulacakları aktivitelerle desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş