Kan bağışına minikler el attı

İstaş Kentaş İlk ve Ortaokulu öğrencileri ülkemizin yıllardır kanayan yarası haline gelen kan ihtiyacının karşılanamaması sorununa karşı duyarsız kalmayarak sorumluluk aldılar. Minikler, düzenlenen kan bağışı kampanyası kapsamında ebeveynlerini ikna ederek kan bağışına yönlendirdiler.

Yayınlama: 19.01.2015
2.143
A+
A-

“Her Damla Kan Kurtarılan Bir Can” sloganıyla yola çıkan öğrenciler yaşlarından beklenmeyecek bir duyarlılıkla yetişkinlere de örnek oldular. Kampanyaya olumsuz hava koşullarına rağmen onlarca kişi katıldı. Yoğun kara ve soğuğa aldırmadan kan vermeye gelen 18-65 yaş arasındaki ebeveynler düzenlenen kampanyadan mutlu olduklarını belirttiler.

 

ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ






Hayırseverlerin duyarlı öğrencileri ödüllendirmek için koydukları bir tablet PC ve iki bisiklet kampanyanın renklenmesini sağladı. Gün sonunda en çok bağışçıyı getiren, 6-F sınıfından Elif Güler Tablet PC ile ödüllendirilirken ikinci olan 4-C sınıfından Semih Koçakel ve üçüncü olan 5-C sınıfından Semanur Karataş bisiklet ile ödüllendirildi. Hediyelerini okul müdürü Orhan Erdoğan’ın elinden alan öğrenciler çalışmalarının ve gayretlerinin karşılığını almış oldular. Ayrıca kampanyaya bağışçı getiren tüm öğrencilere teşekkür belgesi verildi.

 

DEĞERLERİMİZİ PRATİĞE DÖNÜŞTÜRDÜK

Törende bir konuşma yapan okul müdürü Orhan Erdoğan şunları söyledi: Okul, öğrencileri sadece akademik başarılara ulaştıran bir araç değildir. Okul, öğrenciyi hayata hazırlayan, öğretimin yanında eğitimi de önemseyen bir yapıdır. Hayat açık uçludur biz de okul olarak çocuklarımızı her durumda hazır hale getirmek ve olumlu davranışlar kazandırmak amacındayız. Öğrencilerimiz yaşadığı kente ve birlikte yaşadığı topluma karşı görevleri olduğu bilinciyle yetişmektedir. Türk milletinin kültüründe var olan önemli bir değer de yardımlaşma, dayanışma ve fedakârlıktır. Değerlerimiz projesi kapsamında Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu kampanya ile öğrencilerimiz var olan değerlerimizi pratiğe dönüştürdüler. Bu kampanyayı organize eden yönetici arkadaşlarıma ve Kızılay Kan Merkezi personeline teşekkür ederim. Bu kampanyayı desteklemek için öğrencilerimize hediye veren hayırseverlerimize, değerli zamanlarını ayırarak kan bağışında bulunan örnek insanlara, öğrencilerim ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ederim.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş