400 ARAÇLA GÜNDE 10 BİN İNSAN TAŞINIYOR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Servis Taşıyıcıları Kooperatifi (İNSERKOOP) yönetimini ziyaret ETTİ. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Aktaş, “180 üye ile birlikte 400 araç ve günlük 10 bini aşkın taşıma çok ciddi bir rakam. Hamdolsun olağan üstü bir sıkıntının olmaması, araç yenilemelerinin de zamanında yapılarak kaliteli hizmet verilmesi noktasında gösterilen itina ve gayret elimizi güçlendiriyor” dedi.

Yayınlama: 29.12.2016
848
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dönem dönem gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında dün İnegöl Servis Taşıyıcıları Kooperatifi (İNSERKOOP) yönetimini ziyaret etti.

 

400 ARAÇLA GÜNLÜK 10 BİNİ AŞKIN TAŞIMA






Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dönem dönem İnegöl’deki farklı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek istişareler yaptıklarını söyledi. Aktaş, “Bugün de belki birçoğumuzun gözünden kaçan ama başta çalışanlarımızı, eğitime teslim ettiğimiz yavrularımızı taşıyan servisçilerin başı olarak gördüğümüz İNSERKOOP’un Başkan ve yönetimini ziyarete geldik. İnegöl artık 250 bin nüfusuyla, taşımalı eğitim sistemiyle, beraberinde gerek şehir içi gerekse de kırsal mahallelere olan servislerle ve güçlü sanayisi ile açıkçası servis taşımacılığının çok önem taşıdığı bir şehir. 180 üye ile birlikte 400 araç ve günlük 10 bini aşkın taşıma çok ciddi bir rakam. Hamdolsun olağan üstü bir sıkıntının olmaması, araç yenilemelerinin de zamanında yapılarak kaliteli hizmet verilmesi noktasında gösterilen itina ve gayret elimizi güçlendiriyor. Temennimiz bundan sonra da herhangi bir sıkıntı veya problemin olmaması. Tabi arkadaşlarımızla hazır bir araya gelmişken istişarelerde bulunup bizim beklentilerimiz neler, onların bu noktada ifade etmek istedikleri varsa bunları konuşacağız” dedi.

 

“TEMENNİMİZ İNEGÖL’DE BU İŞİN SORUNA DÖNÜŞMEMESİ”

Servisçiliğin şehir yaşamında önemli bir konu olduğunu ifade eden Aktaş, “Amacımız mobilyacısından köftecisine, diğer tüm kuruluşlarından eğitimine ve sağlığına varana kadar sorunsuz bir İnegöl. Bunlar yapılırken de özellikle insanların bir yerden bir yere taşınma konusu en önemli ayaklarından bir tanesi. Bunları sağlayan bir ekip var ve ciddi bir organizasyon söz konusu. Özellikle büyük şehirlerde, hızla büyüyen şehirlerde servis taşımacılığının ciddi bir sorun olduğunu görüyoruz. Temennimiz İnegöl’de bu işin soruna dönüşmemesi” diye konuştu.

 

İnegöl Servis Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Cengiz Küçük ise Başkan Aktaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Çok memnun olduk. Büyükşehir’e bağlandıktan sonra bizim bazı sorunlarımız oldu ama biz yılda bir kontrollerimizi yaptırıyoruz. Sayın Başkanımızın da destekleriyle sorunlarımızı aştık. Sıkıntılarımızda ortadan kalktı. Şuanda memnunuz” ifadelerinde bulundu.

 

Ziyarette servisçilerle sektör üzerine istişareler yapıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş