ACİLLİK OLMAYANDA ACİL’DE

İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’nün sürekli kalabalık olması akılları karıştırmaya devam ediyor. Acil Servis Bölümü’nde acil olarak muayeneye ihtiyacı olmayan vatandaşların da Acil’i kullanması, diğer vatandaşların da tepkisine neden oluyor.

Yayınlama: 15.06.2016
789
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde de Hastane Yönetiminden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, Acil muayeneye ihtiyacı olmayan vatandaşların da Acil Servisi kullandıkları öğrenilmişti. Acil’de bulunan sağlık personelinin de bu nedenle yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ettiği, bazı eksik ve aksaklıkların da yoğun çalışmalarından dolayı kaynaklandığı belirtilmişti.

 

VATANDAŞIN DUYARSIZLIĞA TEPKİSİ






Geçtiğimiz gün bir vatandaşın İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’nde çektiği ve yorumladığı fotoğraf, acillik olmayan insanların da Acil’e akın ettiğini söyledi. Sosyal medyaya yansıyan fotoğrafta bir vatandaş, “Böyle acil mi olur, hepiniz mi acilsiniz arkadaş” yazarak duruma tepki gösterdi.

 

O SIKINTININ NEDENİ BELLİ OLDU

İlçemizde Acil’de bulunan sağlık personelinin vatandaşlara olumsuz davrandığı bazı çevrelerce dile getirilmişti. Acil personelinin olumsuz davranışın sebebi de ortaya çıkmış oldu. Acil’e gelen vatandaşların %30’u acil muayeneye ihtiyaç duyarken, %70’inin ise acil muayeneye ihtiyaç duymadığı öğrenildi.

 

GERÇEK HASTALARA SIRA GELMİYOR

Hastanenin Acil servisinde bulunan vatandaşların bazıları konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, hastalarının acil olduğunu ama içeride bulunan ve acillik olmayan vatandaşlardan kendilerine bir türlü sıra gelmediğini ifade ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş