AKILLI TAHTAYA PARMAĞI SIKIŞTI

İnegöl’de bulunan bir ortaokulda eğitim alan 5. Sınıf öğrencisi Ö.G., parmağını akıllı tahtaya sıkıştırması sonucunda yaralandı.

Yayınlama: 17.10.2016
1.410
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay, İnegöl’deki bir ortaokulda meydana geldi. Okulun ikinci katındaki 5. sınıfta tahtaya kalkıp bir şeyler yazmak isteyen 10 yaşındaki Ö.G.,isimli öğrenci bu sırada tahtanın arasına parmağını sıkıştırdı. Akıllı tahtanın altındaki deliğe sağ elinin yüzük parmağını sıkıştıran öğrenci, parmağını çıkaramayınca arkadaşlarından yardım istedi. Başarısız olan öğrenciler, durumu öğretmenlerine bildirmek zorunda kaldılar.Sınıf öğretmeninin durumu okul müdürüne bildirmesi sonucu Müdür tarafından 112’ye ve 110’a ihtarda bulunuldu.

 

İhbar üzerine bölgeye intikal eden İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ve 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekipleri, sıkıştığı yerde şişmesi sonucunda bir türlü çıkarılamayan parmağı çıkarmak için uğraş verdiler. Ekipler, sıkışan parmağın olduğu metal aksamı keserek talihsiz çocuğun parmağını kurtardılar. Olayın şokunu yaşayan ve hafif şekilde yaralanan öğrenci, ekipler tarafından ayakta tedavi edildi. 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş