Aktaş neden hedef gösterildi?

Yaşadığı elim bir olay sonucunda beslenmesini özel cihazla yapan Kayra’nın annesi Ayşen Karakaş geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunarak Aktaş’ın kendileri ile ilgilenmediğini ifade etmişti. bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Ayşen Karakaş’ın yaptığı açıklamaların doğru olmadığını, Başkan Aktaş’ın maddi konuda kendilerine yardımcı olduğunu ifade etti. Şahin’in açıklamalarının ardından, “Kayra’nın annesi tarafından Aktaş, neden hedef gösterildi?” sorusu akıllara geldi.

Yayınlama: 13.07.2016
4.139
A+
A-

Evinin banyosunda bulup içtiği temizlik maddesi nedeniyle iç organları büyük hasar gören, geçirdiği 70 ameliyata rağmen beslenmesini özel bir cihazla yapabilen 8 yaşındaki Kayra’nın annesi Ayşen Karakaş, bundan bir ay önce açıklamalarda bulunarak, “Devletimizden, milletimizden çok onurluyum, gururluyum bu konuda. Cumhurbaşkanımıza öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadığı, çocuğuma sahip çıktıkları için. Bizzat kendisiyle görüşmek istiyoruz. Gerekirse telefonla gerekirse birebir görüşmek istiyoruz. Oğlumun sıkıntıları çok fazla. Kendisine aktarmak istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

 

1 Ay önce kullandığı bu ifadelerin ardından, geçtiğimiz günlerde tekrar açıklamalarda bulunan Karakaş, Aktaş’ın kendileri ile ilgilenmediğini ifade etmişti. 1 Ay önceki açıklamaları ve geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar nedeni ile akıllar karışırken, Aktaş’ın hedef gösterilmesi akıllarda soru işareti bıraktı.






 

KENDİLERİNE MADDİ DESTEKTE BULUNULMUŞTU

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı sadece Kayra ile ilgili bilgi almak için aradı. Yani Kayra’nın basına yansımasından dolayı bilgi almak için aramış başkanımızı. Biz zaten Kayra hakkında haberler yapılmadan önce de aile yanımıza gelmişti ve kendilerine maddi destekte bulunulmuştu. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aramasının ardından Kayra’nın anne ve babasını Belediyede ağırladı. Hatta anne ve baba konusunda iş olarak destek olmak istedik ama onların Kayra ile ilgilenmesi gerekiyor”

 

AKTAŞ KAYRA KONUSUNDA SÜREKLİ BİLGİ ALMIŞ

“Aile, Başkanımız Alinur Aktaş’a bizi Amerika’ya gönderin dedi. Başkanımız Alinur Aktaş da bunun mümkün olmadığını kendilerine söyledi. ilaçları ile alakalı birebir ilgilendi başkanımız Kayra ile. Konsoloslukla görüşmeler olsun, ilaç anlamında olsun… Başkanımız Eczacı Bedri Boyrat ile görüşüp, ne oldu? nasıl olacak? diye konuştuğunu çok net biliyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a rağmen hiçbir şey yapılmadı deniyor ama basına yansımadan yardım yapılmıştı. Cumhurbaşkanımız aradı bilgi almak için başkanımız tekrar aile ile bir araya gelerek maddi anlamda destek verdi”

 

SİZ ZATEN YAPILAMASI GEREKENLERİ YAPIYORMUŞSUNUZ

“Burada söylenmesi gereken önemli bir şey var; Cumhurbaşkanımız onu yapın bunu yapın değil, sadece Kayra ile bilgi almak için aradı. Başkan beyde konu ile ilgili bilgi verince, Cumhurbaşkanımız, “Siz zaten yapılaması gerekenleri yapıyormuşsunuz” ifadelerini kullanmış. Devlet nerde diyorlar…  Amerika’ya Kayra, annesi ve babasını gönderen zaten devlet” dedi.

 

TAMAMEN KENDİ AÇIKLAMASI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Kayra’nın annesinin açıklamalarının kendi düşüncesi olmadığını belirten Şahin, “Bayanın açıklamasının da tamamen kendi açıklaması olmadığını düşünüyorum. Çünkü ben bayanla sürekli telefonda görüşüyorum” diye konuştu.

 

DAYISI İÇİN İŞ BULUNMUŞ…

Kayra’nın anne ve babası ile yaşamadığını, anneannesi ile yaşadığını belirten Şahin, “Kayra anneannesi ile yaşıyor. Hatta başkanımız Kayra’nın dayısı ile iletişim kurup, aileye ekonomik katkı için kendisine iş anlamında yardımcı olmak adına görüştü. Bu ayın 11’inde dayısı çalışmaya başlayacaktı ama kendisi gelmedi. Belki bir işi çıktığın dolayı gelmedi ama Başkanımız kesinlikle Kayra konusunda yapılması gerekeni yaptı” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş